“Ce tara avem” – Plecam de aici

Probabil ca ati auzit de foarte multe ori “Ce tara de c_ _ _t avem mai bine plec din tara” . Si … din pacate tot mai des se aude asta din partea tinerilor.

Sincer sunt foarte dezamagit dar nu de tara ci de cei care traiesc in ea si spun aceste lucruri. Sunt dezamagit pentru ca generatia tanara in loc sa isi doreasca sa schimbe ceva sa puna umarul la construirea viitorului lor ei vor sa plece sa faca aparte din viitorul altora.

Nu e usor dar daca toti tinerii care au ei impresia ca merita mai mult de la tara ar invata sa fie buni administratori buni politicieni si ar modela viitorul asa cum il vad ei atunci am ajunge daca nu mai mult ca altii macar la nivelul lor.

Dar poate e mai bine sa mergem in Spania la capsuni, portocale si la alte fructe exotice ce se mai culeg pe acolo sa traim in camere cate 5 – 10 sa mancam cate putin ca sa strangem cateceva pentru a duce acasa si apoi ajunsi inapoi sa ne tinem grandomani cu banii adusi povestind ca defapt acolo ii lapte si miere si aici nu merita sa muncesti deloc. (Vezi aici clipul cu tipul ce si-a cumparat audi cu clima bizonica)

Traiesc eu oare o fantezie. Nu am dat inca de greu? Poate da . Poate imi permit o gramada de lucruri, am si o masina dar … mai am si ore peste program la servici venit acasa la ora 7 jumate 8. Da mai lucrez si peste servici pentru alte firme si da in felul asta castig suficient sa raman in romania sa ma bucur de un 2 concedii pe an (aici sau pe dincolo) sa imi cumpar toate prostiile numai ca arata cool (aici vb de electronice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *