Croaziera Softvision la PRoTV

SoftVision este cea mai mare firma de outsourcing de pe la noi cu capital integral romanesc. La implinirea a 10 ani de la infintare toti angajatii sau aproape toti au fost invitati intro croaziera pe marea mediterana. In continuare reportajul facut de ProTV legat de aceasta croaziera:

Si pentru ca a ajuns si la Pro TV in cel mai scurt timp o sa scriu un post despre cum am vazut eu aceastra croaziera. Pentru ca … si eu fac parte din SoftVision …

4 Comments

 1. unde a fost sediul in tm?

  vad ca fac angajari in tm; oare sa-si fi revenit?

  poti face o comparatie intre SV si Conti/Alcatel/OCE …?

  merci,
  Coco.

  1. Autor

   @Coco, Stiu din surse sigure ca vor reveni in lunile care vin in Timisoara. Proiectele care se desfasoara la Softvision sunt pentru diverse firme din aproximativ toate categoriile asa ca va fi nevoie atat de programatori PHP cat si de programatori C# .NET. Cand lucram la ei faceau de asemenea aplicatii si pe Windows Mobile si iPhone.

   ALCATEL, Conti, OCE fac acelasi lucru nu vei gasi chestii prea diversificate si probabil ca dupa un timp te plafonezi cel putin in cazul lui Conti.

 2. Poate ne spune domnul director si cat a platit la PROTV pentru o astfel de „stire”. Sau de ce nu , cat a platit in mass-media (ca din cate am vazut a mai fost un site care a facut un articol fara sa adauge textul reclama asa cum prevede legea) Dar cum in RRomania ..mere bine plicul nu e de mirare ca impigand cateva mii de euro ajungi pe sticla.

  Cred ca din dorinta de a arata cat de bine is trateaza angajatii Softvision a transmis un mesaj nesimtit , plin de tehnica de PR de 2 lei si o penibilitate iesita din comun. Pacat ca mai sunt si oameni inteligenti care stiu de altfel ce trebuie sa stie.

  Cat despre Softvision , de ce nu a spus ”proteveu” ca si-a inchis un sediu din timisoara daca tot era asa ardoare dupa stiri din „minunata” ograda Softvision? Ahh , nu mai sunt bani?
  Cand o sa invatam si noi sa fim fair-play

  1. Autor

   Normal ca partea cu Pro TV-ul a fost publicitate si nu cred ca cineva se ascunde dupa deget la partea asta. Eu sunt unul din cei care au fost la SV Timisoara si inca mai sunt pe statul lor de plata. Daca “proteveu” ar fi zis ca sa inchis sv Timisoara cu numa 8 angajati ar fi zis si de cei cateva sute de angajati de la Alcatel (tot TM) la care li sa zis in fata avem posturi numa in India daca va duceti bine daca nu va dati demisia, sau cei de la Continental (fostul Siemens) care stau obligati acasa (fara salar) nici macar in concediu tehnic pt ca sa nu ii dea afara de tot. Asa ca mai bine SV-ul care sa comportat cat de cat ok. Criza e criza pt toti sau sa fie doar pt cei care lucreaza in fabrica? Apropo care ati trimis commentariul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *