Cum poti sa scoti bani dintr-un website

Probabil ca sunt milioane de site-uri, pagini, bloguri care povestesc diverse metode de a face bani pe internet. In acest post nu o sa va ofer un tutorial cu titlul mare castigati mi de euro pe luna ci o sa povestesc despre reclamele care le pun eu pe site-urile care le administrez .

Prima optiune care o am eu este Google Adsense

De ce Adsense? pentru ca in primul rand trebuie sa ai parteneri seriosi iar Compania Google Inc. este serioasa.

Pentru a face un cont acolo e foarte usor nu trebuie decat sa intrati pe adresa https://www.google.com/adsense/login/en_US/ Din pacate pentru webmasterii romani dupa inscriere dureaza cam 1, 2 saptamani pentru ca cei de acolo sa iti vada site-ul si sa iti te accepte in program. ATENTIE site-uri cu mp3-uri de downloadat, orice tie de pirateria pe internet, sex etc nu o sa fie acceptate asa ca nu va obositi. Pentru site-uri de genul ala in general se pot face afilieri cu firme ce ofera produse de sex shop.

Cat cum se castiga din Adsense? Castigurile nu sunt fixe asa ca sa nu va faceti planuri cu pret fix pe click. Costul unui click se face in functie de reclamele care se afiseaza. Adica reclama la o banca costa mai mult decat cea la un site de divertisment in acelasi timp daca ati avut 1000 de afisari din care doar 10 au fost si click-uri pe reclame primiti mai mult pe click decat daca ati avut 2000 de afisari si tot 10 click-uri.

Exemplu de reclama de pe Google adsense se poate vedea in meniul din dreapta al blogului.


Deocamdata atat. Ce e important sa folositi reclame similare cu continutul site-ului dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *