Sunt pitzipoanca deci exist

Cred ca nu este nici un surfer de net din Romania care sa nu știe la ce site ma refer. Da la site-ul de pe http://pitzipoanca.org/ .

Nu mai intrasem demult cam de pe atunci cu scandalul acela in care site-ul pitzipoanca.org (update 2013 – website-ul pitzipoanca.org nu mai este funcțional) a apărut și în ziare cum ca a afișat niște poze cu o fata de vreo 7 – 8 ani mai dezbrăcată. (drept ii ca erau acolo pozele)

Nici de data asta nu ma “dezamăgit” fetele care au grija de siteul ala (bănuiesc ca sunt fete din textele de pe site) lucrează zi și noapte și cauta pe “hifaiv(hi5.com) grăsuțe și prostuțe în diverse poziții mai dubioasa sau mai putin dubioase. Bineînțeles ca ma distrez de fiecare data când le vad asa cum încearcă și ele sa fie sexy dar …

Dar nu înțeleg de ce se leagă de unele fete (frumoase, slăbuțe, în poziții normale – din poza afișata pare chiar OK) cu niște comentarii care nu au cum sa fie deduse în pozele afișate pe site. Sunt sigur ca dacă ar fi văzut alte poze mai dubioase apăreau alea în prim plan.

Asa ca … am impresia (poate sunt doar eu) ca … unei fetele de la pitzipoanca.org sunt și ele putin geloase.