TrioBalamuc – concurs fake?

Incepand cu 16 ianuarie Radio 21 lanseaza un nou concurs numit Triobalamuc nimic nou deocamdata. Pe scurt se fac inscrieri de “echipe” – un el cu prietena si cu fosta sau o ea cu prietenu si cu fostu. Trec echipele prin mai multe probe descrise pe site si la final ramane o singura “echipa”, care trebuie sa stea toti 3 in un pat (da pat) timp de o saptamana. Acolo pot face orice :P oare ce ? !!!!

Smecheria ii ca daca pleaca vreunul din orice motiv din pat exceptand nevoile fizice au pierdut concursul daca nu au castigat.

Asa acuma ma gandesc eu daca concursul ii pe bune astia 3 o sa se inteleaga foarte bine mai ales ca au aceptat sa vina impreuna la concurs. In cazul asta nu prea o sa aiba audienta nu?

Dat daca astia o sa incepe sa se certe, sa discute in contradictoriu, sa faca scandal etc etc. ca la emisiunile alea cu din dragoste, din fericire, din intamplare etc.,  atunci audienta o sa creasca. Si asta vrea Radio 21 ca doar pierde teren in fata la Radio ZU.

Eu fac pariu ca in mod sigur concursul ii aranjat in felul urmator. Cei 3 fac pana la urma un scandal acolo timp de o saptamana, dar raman sa ia banii (premiu mare se ia tot timpul). “Scandalul” ii regizat in cele mai mici detalii, iar actorii nici macar nu au fost vreodata impreuna.  Nu m-ar mira sa fie chiar actori de la teatru care inca nu au terminat inca si nu sunt inca cunoscuti.

Ce ziceti? O reteta O-TV?

4 Comments


  1. Autor

    Io tot zic ca ii regizat si daca nu ii scandal atunci ii sex. Mai ales dupa ce au jucat Adevar sau provocare. Nu mai aveau mult.

  2. Ei bn , ca ziceai tu de scandal .. Se pare ca nu a fost niciun scandal pana la ora asta . Chiar daca ar fi fost aranjat cum pretinzi tu :)) Sa rezisti totusi in pat timp de 1 sapt , si sa faci tot ce zice publicul si nebunii de la radio 21 , nu mi se pare chiar asa usor :)

  3. Normal ca asta e o aberatie pt audienta … nu ar venii nici o fosta sa stea in patul cu fostu si prietena decat pt bani, nici nici un caz sa faca si alceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *