FaceBook – Add Romanian Specialties

Facebook
Facebook

 

Eram pe Facebook imediat după ce am trimis un mesaj unui prieten cand îmi apare fereastra de mai sus.

Ma intreb asa oare Dacai 1300 ii specialitate romaneasca ? macar un 1310 daca nu Loganu

dar CD cu manele?!!!? asta sigur ii specialitate romaneasca.

Ma intreb oare cine a selectat toate “Specialitatile” astea romanesti?  si … vad mai jos “Created with Romanian Specialties” si m-am lamurit .

Dar inca o intrebare !!! bivolul ii chiar specialitate romaneasca? Am calatorit prin mai multe regiuni si nu doar in orase mari, in zone rurale dar nu am vazut bivoli in schimb vezi o gramada de cai tragand la caruta, si … cine oare nu are sau nu a crescut un porc pentru craciun. Ce sa mai vorbim de gaini, nu cred ca exista gospodarie in zone rurale fara gaini . Hmmm stiu o gramada de gospodarii de genul asta chiar in oras.

Sunt in schimb perfect de acord cu Eminescu (pacat ca e inclus langa cd cu manele), clatite cu gem, mititei, sarmale (mmm), snitel de pui, salata cu vinete

Ca o paranteza nu am nimic cu cei care asculta manele sau cei care cânta manele dar cei care le compun poate ar trebui sa mai caute si alte expresii decat “Bani mei”, “Am dusmani”, “Is plin de euroi” si o gramada de expresii vulgare. Cred eu ca daca manelele ar avea altfel de versuri (nu ce se gaseste in 90% din cazuri), versuri care in loc sa exprime snobism-ul celui care canta si celui care asculta exprima ceva frumos ar fi acceptate de mult mai multa lume.

2 Comments

  1. mda, specialitatea is in the eye of the beerholder..
    ce desprind eu pozitiv din articol este ca facebook inlocuieste treptat hi5 si in ro :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *