Madona concerteaza la Bucuresti pe 26 august

Madona se intoarce la Bucuresti pe 26 august. De data asta concertul de la bucuresti face parte din “Sticky & Sweet Tour” – cel mai bine vandut turneu din istorie nu doar al Madonei ci a orcarui artist solo. Concertul va avea loc in parcul Izvor iar, biletele se pun in vanzare pentru public la data de 3 martie.

Poster Concert Madona
Poster Concert Madona

Deoarece Vodafone este sponsorul oficial al concertului Madona la Bucuresti toti clientii vodafone pot cumpara un bilet mai repede. “Toti clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete la concert, inainte de punerea in vanzare pentru publicul larg, de pe site-ul www.myticket.ro, intre 23 februarie si 2 martie 2009” – Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Adresa myticket.ro

Preturi Bilete:

 • Tribuna VIP – 800 Lei
 • Gold Bar – 600 lei
 • Gazon A – 160 lei
 • Gazon B – 120 lei.

10 Comments

 1. am gasit nr de tel 021 315 1671 boutique hostel

 2. Hey, si eu sunt din afara Bucurestiului si caut cazare. Am gasit in zona Piata rosetti un Hostel (Boutique Hostel), din cate am vazut este special pentru tineri, preturi accesibile (12 euro pe pat )si se pot caza mai multi in aceeasi camera. E super, curat etc…… puteti gasi info pe site-ul lor boutiquehostel.ro

 3. Mai bn stam aks sh ne uitam la tv ca este mult mai ieftin sh vedem mult mai bn :)) Corect ?!

 4. salutare am cateva bilete la madonna gazon A pentru cine este interesat id mess florin_voinea1

 5. cum adik se intoarce? da cand a mai fost madonna la bucuresti? sau in romania? ti-o fi facut tie o vizita. :) in vise :P

  1. Autor

   Nu eram acasa cand mi-a facut mie vizita:))))). Acum cativa ani daca tin bine minte a venit in Romania nu pt. concert pentru ceva segventa filmata la Buftea un film sau un clip ceva de genu asta.

 6. Imi place sa merg la concerte doar daca sta in primele randuri. Altfel nu vad nimic aproape decat daca imi aduc binoclul. Asa nu mai platesc intrarea si ma uit la televizor ca e aproape acelasi lucru.

 7. Buna sunt din Sibiu, vreau sa va spun k astept de multa vreme acest concert.Poate cineva sa imi recomande un hotel acceptabil si aproape de concert?eu am gasit City Hotel pe B-dul Timisoara , Sector 6,am vazut k preturile sunt accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *