Raiffeisen Bank – Bonus de fidelitate

De doua zile sunt bombardat de emailuri cu titlul Raiffeisen Bank – Bonus de fidelitate, curios intru sa vad ce e cu mailul.

Email-ul primit
Email-ul primit

Dupa cum se vede si din printscreen cica am castigat 200 de ron. Cum nu am cont online la Raiffeisen imi dau seama imediat ca ii o schema de a stoarce bani de la fraieri.

Dau click pe link si ma duce imediat pe o pagina ca si cea de login pe Raiffeisen dar cu adresa http://www[.]motomazury.com.pl[/]login[.]html

Atentie pt toata lumea Emailui ii o schema si in moment ce ti-ai pus parola si id-ul contului tot ce aveai in cont o sa dispara.

Am dat click pe link-ul din email si mi sa deschis urmatoarea pagina:

Raiffaisen img 1

Am completat “Cod utilizator” cu valoarea 123456 (numar pus din burta) dar atentie la adresa la care sunteti defapt. Se vede si in imagine.

Dupa click pe butonul “Continua” apare urmatoarea pagina

Raiffaisen img 2

Aici se cere codul de utilizator, parola si numarul tau de card. Atentie daca te uiti la adresa inca esti pe un site “fantoma” nu esti pe adevaratul site Raiffeisen. Completez si mai departe tampenii ex. numar de card 5555-6666-7777-8888 si apas “Autentificare”

In momentul asta datele tale sunt salvate undeva pe un server la care au acces doar escrocii care au facut aceasta pagina. Si se deschide o pagina de pe adevaratul site al Raiffeisen ( http://www.raiffeisenonline.ro/prezentare-serviciu.htm )

Cu datele introduse mai devreme escrocii care v-au trimis acest email se vor conecta la adevaratul site Raiffeisen si vor goli toate conturile a caror date le-au furat prin metoda de mai sus.

1 Comment

  1. :| De unde scoti doamne toti retardatii astia, ba cred ca in RO e o mare foame de bani, ok fugi si munceste, dar nu, romanu’ puturos si hot, da-i bice sa furam, sa dam in cap, orice metoda oricat de tampita si cat mai ilegala este, aceea e cea mai buna, toti vor ‘sa faca bani pe net’! Mai duce-ti-va dracu si cititi o carte nu mai fraieriti lumea :| Cat despre copiii astia care au facut asta probabil ca sunt cei mai retardati omuleti, ok daca nu ai experienta pe net si cand navighezi umbli doar din google pe siteuri, fara sa te uiti sau sa stii sa recunosti un url poti fi usor pacalit dar e josnic dar in RO ce mai e normal? Nimic!

Comments are closed.