si … Softvision Timisoara se inchide

Se pare ca Softvision una din cele mai mari firme integral Romanesti de outsourcing isi inchide biroul de la Timisoara. Masura luata din cauza crizei financiare.

Daca in toamna (octombrie) am mers impreuna cu restul colegilor de lucru in “Croaziera Softvision” croaziera care a aparut si la tv (PRO-TV parca), in 27 februarie va fi ultima mea la ei. Trebuie sa marturisesc ca imi pare rau ca plec de la firma, nu atat pentru salarul care nu era asa mare (fraierul de mine nu am stiut sa negociez prea bine la angajare), cat pentru colegii de birou dar si din restul firmei, si admosfera placuta de lucru.

Bineinteles ca cei de la Softvision (conducerea) au gasit o solutie simpla: Relocare la Cluj. Solutie care pentru mine dar si pentru ceilalti colegi se pare ca nu a fost valida. Clujul e un oras frumos dat … prietenii mei sunt in Timisoara, familia la fel. Aici in Tm nu platesc chirie, la cluj asi da jumate de salar numa pe asta. Atunci mai bine accept un job mai prost aici in TM (desi nu o sa fie cazul) decat sa plec acolo, si sunt mai castigat si financiar si … in orice alt mod.

Asa ca numar zilele pana la in 27 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *