Spam religios

Suna ciudat dar asa numesc eu genul de spam (acela care te pune sa trimiti la 20 de prieteni nu stiu ce text sau poza cum e in cazul asta) care contine elemente religioase ca sa te determine sa nu rupi firul.

In poza ce am atasat-o si in post textul suna asa: “ex. presedintele Mexicului a primit aceasta icoana prin e-mail si a crezut ca este o gluma, peste 8 zile fiul sau a murit”. Deci sa inteleg ca puterea divina (poate Sfanta Fecioara a omorat pe fiul acelui om?) .  Eu NU VREAU sa cred ca asa ceva ii posibil si inseamna ca daca asa ceva ii adevarat Biblia nu are nici o valoare. Asa ca refuz sa trimit la 20 de prieteni imaginea asta chit ca nu o sa castig la loto.

Dupa parerea mea mesajele astea is lansate de unu(a) care nu are alta interactiune cu lumea (nu a facut sex de cand era Mircea cel Batran la bere cu Baiazid) decat prin mesajele astea.

Spam Religios - trimite imaginea la 20 de prieteni
Spam Religios - trimite imaginea la 20 de prieteni

2 Comments

  1. De regula asemenea aiureli nu sunt facute de vreo asociatie religioasa sau de vreo Biserica. Sunt doar niste initiative stupide, care indeparteaza mai mult decat atrag. Tin mai mult de superstitie decat de religie, si nu cred ca e nimerit sa le confundam cu adevaratele manifestari religioase.

  2. Am primit zeci de astfel de mesaje. Nu le trimit mai departe niciodata. Nu mi s-a intamplat nimic rau si, slava lui Dumnezeu, toate imi merg foarte bine. Am un sot, am copii, sanatate… Circuitul unor asemenea mesaje cred ca ar trebui oprit de un crestin adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *