TrioBalamuc – cuvintele unui vizitator

Patul Trio Balamuc
Patul Trio Balamuc

Cuvintele din acest post nu imi apartin. Am primit un email de la un vizitator care a ajuns pe acest blog in urma postului Triobalamuc – concurs fake? Deocamdata numele si emailul de unde sa primit emailul nu vor fi publicate decat daca este cerut in mod expres de autorul lui.

Email primit:

Buna ziua

Va scriu pentru ca sunteti  singura persoana care a banuit de la inceput ca acest concurs “Trio Balamuc “nu e real.

Mai jos găsiți un mesaj pe care eu l-am trimis la o revista mondena. Poate ca mesajul meu e un pic cam mult, dar am incercat sa ii fac sa înțeleagă. Singurul lucru care va rog e sa il cititi si sa analizați cum considerați. Sa il modificați si sa trageti concluziile.  Nu am primit nici un raspuns de la ei. Normal, atat timp cat sunt prea multe nume in joc si e implicat si “ziarul LIBERTATEA”
Pentru inceput. Sunt lucruri care nu se leaga.
Multumesc.
Cu respect.
Y.

“Trio-ul balamuc este regizat.

.

Am început să-mi pun un semn de întrebare în momentul în care echipele ce s-au înscris la concursul “trio balamuc” au avut un mic articol în ziarul Libertatea. În mod normal atenţia trebuia acordată în egală masură fiecărei echipe.

  1. http://www.libertatea.ro/stire/primii-concurenti-la-trio-balamuc-227996.html

În acest articol este specificat în mod concret că “ trioul extrem” sunt primi semifinalişti ai concursului”.

Doresc să menţionez că acest articol urmăreşte un scop. În articolul mai sus menţionat este clar specificat că : “Astăzi, la Radio 21, în Fabrica DeMentă, va fi invitat cel de-al doilea trio semifinalist, “trio-ul libertin” ”.

Este prima şi ultima dată când se specifică numele următorului trio semifinalist.

Atunci mi-am dat seama că se ştia deja câştigatorul.

  1. http://www.libertatea.ro/stire/cel-mai-mare-fan-al-vedetei-la-trio-balamuc-228110.html

Articolul este atribuit celui de-al doilea trio înscris. Trio Libertin. Articolul este lipsit de obiectivitate şi trădează o tendinţă ascunsă. La prima vedere îţi lasă impresia că trio-ul libertin sunt cei ce au câştigat şi nu este specificat că sunt al doilea trio înscris în concurs. “Cătălin Lungu, ajuns celebru după ce s-a autoproclamat cel mai înfocat fan al Mihaelei Rădulescu, s-a înscris la concursul “Trio Balamuc” de la Radio 21 ” .

În primul rând nu ai cum să ajungi celebru în doua zile, ţinând cont că era primul aricol scris despre el. ” El va trebui să doarmă alături de actuala iubită, Narcisa, şi de fosta, Bianca, timp de o săptămână, într-un pat din centrul comercial Băneasa Shopping Center, pentru un premiu de 15.000 de euro.”.

Corect era : “ în cazul în care câştigă va trebui să doarmă alături de actuala iubită, Narcisa, şi de fosta, Bianca, timp de o săptămână, într-un pat din centrul comercial Băneasa Shopping Center, pentru un premiu de 15.000 de euro.. “

Dupa ce am citit acest articol am realizat neverosimilitatea acestui concurs.

  1. http://www.libertatea.ro/stire/doua-bisexuale-la-trio-balamuc-228331.html

În acest articol este clar specificat că trio-ul excentric sunt cel de-al treilea trio înscris. – Singura excepţie a fost la trioul Libertin.

În concordanţă cu regulamentul concursului, trebuiau să fie cinci echipe semifinaliste. Din cauza unor probleme tehnice, radio 21 nu a putut emite în data de 28 ianuarie 2009.

Din acest motiv “oficial”, din cinci echipe au rămas patru.

  1. Revenim la al patrulea trio. Trio Romantic. Despre acest trio nu s-a scris nimic în ziarul Libertatea. Aşa cum cele trei echipe au avut alocat căte un mic articol, de ce a patra echipă nu a apărut?Oare de ce?

În continuare sper să pot să vă ofer mai multe date plauzibile.

Ziua în care s-au desemnat caştigatorii.

Cele patru echipe se află în studioul postului radio 21. În regulamentul concursului era clar specificat : “Concurenţii nu au voie să aibă asupra lor obiecte personale (ex. telefon mobil, haine, laptop etc). Toate obiectele de igienă personală vor fi oferite de către organizator.” Toate echipele au semnat regulamentul concursului. Ştiau clar despre acest aspect important.

Singura echipă care a avut cel mai mare bagaj, a fost trio-ul libertin. Bagaj ce a cuprins trei trolere. Un pic cam exagerat atât timp cât tu eşti conştient că nu este permis să aduci lucruri personale.

Momentul în care au fost desemnaţi câştigătorii.

Din punct de vedere psihologic emoţiile sunt considerate stări afective care apar brusc, involuntar, natural şi spontan. Starea este trăită necontrolat. Trio-ul libertin nu a avut trăiri normale şi naturale. Este imposibil să nu ai nici o reacţie involuntară. Limbajul trupului este un mesaj vizual al trăirilor interioare. În momentul când au aflat că au câştigat concursul, trio-ul libertin nu a avut reacţii vizibile. Narcisa a început să ţipe,. E singurul lucru pe care îl poţi face anticipat.

Catălin nu a reacţionat în nici un mod Mimica feţei era a unui om care ştia clar ce o să se întâmple.

Există mici gesture involuntare care exprimă stari de emoţie, suspans, etc..Aceste gesturi nu au existat.

.

Montajul este făcut în aşa mod încât este prezentată la început Narcisa, pentru că a fost singura care a ştiut cum să pară cât mai reală. Au tăiat şi montat ca să iasă perfect. În filmuleţ, Narcisa a început să ţipe imediat după aflarea veştii. Adevărul este că a început să ţipat după căteva secunde “lungi”, în nici un caz imediat.

Trebuie să ai o structură bună ca să îţi poţi calcula mişcările în totalitate. Un actor este prost sau bun. De el depinde cât de bine îşi poate controla sentimentele.

Dupa aflarea câştigătorilor, a fost verificat conţinutul bagajelor în direct. Cu toată încrederea din lume, declar că este imposibil ca un om fară nici o noţiune de regie, poate să se gândească atât de mult la detalii. ” Într-un film, detalile înseamnă totul”; “Ele te fac să înţelegi mult mai bine contextul ” . În spatele acestui joc există un scenariu şi un regizor. De ce spun acest lucru? În bagajele celor de la trio libertin exista o pereche de cătuşe şi mai multe seturi de lenjerie intimă de damă. Cătuşele au fost scoase ( detaliu), lumea o să spună …“oauuu“. Dacă erai conştient că nu ai voie să aduci nimic, de ce le-au adus? Erau prea multe detalii ca să fie pur întămplătoare. Un alt lucru regizat este dat de subiectul Mihaela Rădulescu. Cătălin din trio-ul libertin a declarat că este îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, compunând chiar şi o melodie pe această temă. Cum interacţionează acest lucru cu faptul că în ziarul Libertatea imaginea Mihaelei Rădulescu este defăimată în mod constant, mai ales în ultima saptămână. Acest lucru este clar văzut ca o replică la adresa Mihaelei Rădulescu ( este în proces cu ziarul Libertatea).

Un detaliu deloc întâmplator. Au pus mult prea mult în evidenţă acest aspect, exact în săptămâna în care articolele despre Mihaela Rădulescu erau cele mai citite.

Aspectul cel mai relevant a fost semnarea contractelor. După anunţarea câştigătorilor, angajaţii alergau disperaţi ca toate echipele semifinaliste să-l semneze. Acord ce trebuia semnat de cele 4 echipe înainte de a fi desemnat câştigatorul şi în nici un caz după. Atât timp cât tu nu ştiai cine este câştigatorul., de ce nu au fost semnate înainte?

O părere personală neverificată.

Cred că Narcisa din trio-ul libertin este studentă la actorie. În ziua aflarii câştigătorilor purta o pereche de mănuşi din dantelă. ( nu acest detaliu mă face să cred acest lucru). Narcisa nu este un om pe care îl poţi caracteriza ca pe un trendsetter. Este un om şters şi denotă comportamentul unui student la actorie ce vrea în mod suprem să se afirme. Nu au specificat decât că este studentă. Dar nu la ce. Au scos în evidenţă faptul că el este pasionat de actorie. Oare acest lucru a fost făcut ca să nu punem prea multe întrebari legate de Narcisa? Sunt prea multe neconcordanţe.

Spre o dezamăgire totală sunt convins că acest concurs a fost regizat. Restul echipelor au fost din nevoia de a exista. Trebuia să existe o concurenţă. Au jucat bine, dar nu perfect.

Vă scriu acest mesaj din respect pentru toate echipele ce au participat la acest concurs. Din considerare pentru timpul pierdut si minciuna în care au fost implicaţi.

Vă mulţumesc pentru timpul acordat.

Cu respect,

Y.