O campanie puternica lansata de Global Domains International (GDI) – singura companie care distribuie nume de domenii .ws incearca sa convinga alti oamenii de rand ca poti sa castigi “o caruta” de bani convingand oamenii sa isi faca un domeniu pe extensia .ws. Dar ATENTIE nu castigi nimic daca aduci oameni interesati sa faca un site pe domeniul respectiv ci doar daca aduci alti afiliati.

Ce promit: “Pentru fiecare 5 persoane inscrise de catre tine in timp de o saptamana si care platesc domeniul macar in prima luna primesti bonus 100$, daca inscrii 10 primesti 200$ si tot asa.” – crisu79.ws

Primesti comision 1$ pe luna pentru fiecare client adus de tine– crisu79.ws

Din ce zice mai sus ii o afacere chiar buna era sa ma conving si eu dar am făcut un mic research. Am intrat pe pagina website.ws, pagina de unde poti sa cumperi domeniile si am cautat preturi. Am facut un print screen la pagina in caz ca se modifica sau dispare si am gasit o maaaare discrepanta.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prima minciuna: “platesc domeniul macar in prima luna” – nu exista posibilitate de a plati lunar se poate plati pe minim 2 ani daca cineva este interesat sa cumpere domeniul pentru a dezvolta un site si nu a ajunge afiliat.

A doua schema daca vrei sa te afiliezi si sa castigi din asta bani pretul pe domeniu costa 10$ pe luna. 10$x12 luni = 120$ pe an muuult mai mult ca si cei 35$ cat costa domeniul pe an pentru cei care cumpăra doar domeniul.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mai departe nu am reusit sa trec decat daca chiar cumparam domeniul pe o luna cu 10$.

Asta rezulta ca tu trebuie sa dai minim 10 dolari – chiar daca castigi sau nu ceva. (“Cel mai important lucru este ca iti ofera o afacere la cheie pe care o poti testa GRATUIT!!!” – crisu79.ws) Inca o minicuna de a lui crisu79.ws

Nu am gasit nici un FAQ, documentatie descriere in tot site-ul website.ws in care sa se zica ca se castiga un comision de 100 de dolari comision la 5 oameni. (probabil ca este doar o  strategie de marketing a lui crisu79.ws).

Singura calculatie gasita pe site-ul lor este cea dintr-un calculator de profit “Income Calculator”.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Am completat in calculator urmatorul exemplu: Cineva aduce 5 oameni care nu aduc mai departe pe nimeni. rezultatul Nu sa primit comision.

Daca am completat ca fiecare din cei 5 oameni aduc inca un om atunci sa vazut un castig de 25$ adica 5$ la fiecare om adus de tine.

Nici vorba de comisionul de 100 de dolari la 5 oameni.

Vrei sa incerci si tu? Noroc la facut bani. ATENTIE la escrocii care te prostesc usor pe net.