Actor italian injunghiat pentru ca sa dat roman

“Înjunghiat pentru ca ești roman” sau “e periculos sa fi roman”?

Daca pana acuma vuiau ziarele și televiziunile ca romanii (în general rromi plecați la cerșit pe dincolo) fura, omoară și violează tot ce mișca acuma e de ajuns sa ai accent romanesc pentru a fi înjunghiat în Italia. Actorul Paolo Calabresi prezentator al unei emisiuni de divertisment la o televiziune din Italia a realizat un reportaj în care a vrut sa verifice dacă italienii au ceva împotriva romanilor. Sa deghizat în muncitor roman și a mers prin mai multe localuri și pe străzi unde a cerut diverse informații cu un accent asemănător romanilor din Italia.

Din păcate a avut puțin ghinion și … a fost înjunghiat de un alt italian.

Cum se poate vedea singura vina ca sa meriți asa ceva în Italia este sa fi roman și sa ceri o țigara. Sa ceri o țigara unui italian bineînțeles.

Acum dacă vezi lucrurile din punctul lor de vedere noi am năvălit acolo si printre cei veniți sunt o grămada de borfași plecați de la noi (noroc ca am scăpat de ei aici) . Si bineînțeles ca printre oamenii cinstiți care vor doar sa câștige mai mult decât ar putea sa o facă în romania sunt ceilalți care merg din start la furat sau cei care nu sunt instare sa “vrăjească” o femeie decât cu pumnul.

Totuși nici ei nu sunt ușa de biserica:

Ce ar trebui noi sa facem cu Italienii civilizați care nu violează românce violează copii – indiferent de ce naționalitate sunt.

Sa nu fiu inteles gresit, am lucrat cot la cot cu italieni, am lucrat la o firma italiana, nu sunt toti oameni rai desi sunt foarte artagosi si certareti dar nu ii aprob pentru antisemitismul lor. Pe de alta parte pentru romanii care au facut astfel de acte care pun in lumina proasta toti romanii si tara noastra ași propune o pedeapsa suplimentara cea primita pentru delictul lor, o pedeapsa pentru stricarea numelui nostru in lumea internationala.

1 Comment

 1. Mai dau ceva si pe italieni cu aroganta lor de 2 lei! Ei insisi sunt mai rau ca tiganii nostri, mai ales cei din Sicilia.
  Au ramas cu gloria imperiului Roman dar de atunci s-au transformat in oameni de nimic, in niste gunoaie, jegosi, lenesi, mincinosi si pusi pe siretlicuri de tot felul.
  Si in plus daca nu le convine sa isi dezvolte singuri Italia dar se vede treaba ca fara ajutorul nostru nu prea sunt in stare.
  Nu ne-au facut ei nici o favoare, a fost vorba doar de schimb de interese si atat. Dar stiti cum se zice: “Ciufu ciufuleste”…
  Oamenii care au educatie si cultura, stiu cine si de ce sunt in stare romanii, stiu sa faca diferenta intre romani si tigani, indiferent din ce tara ar fi.
  Ceilalti pur si simplu nu imi merita atentia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *