Battlestar Galactica – the end…

Ultimul episod…

Galactica sa terminat cu un dublu episod . Un episod in stilul celui pilot un episod plin de lupte, drama, eroism, prietenie, respect si … de ce nu happy end.

Au gasit pana la urma “The Earth” dar nu pe al lor (ala l-au gasit la mijlocul ultimului sezon, distrus si radioactiv) pe al nostru. Acum 150.000 ani. Si … acum o luam din nou asa cum zice Caprica 6 privind lumea din New York-ul din zilele noastre:

Commercialism, decadence, tehnology, remind you of anything?

Laura Roslin a … murit in sfarsit vazand Pamantul (nu au mai respectat profetia), Adama si-a gasit locul pentru casuta lui mult visata, Starbuck a disparut (pentru ca ea era demult moarta – de atunci cand a disparut in vortexul ala langa nebula), Appolo e un explorator:

“I want to explore, I want to climb the mountains, I want to cross the ocean …”

Cylonii in forma umana (cei ce mergeau cu flota de un sezon) au ramas si ei pe pamant, iar Centurionii au primit Basestar-ul pentru a-si gasisi ei rostul in lume, au primit libertatea care si-au castigat-o cu greu.

Si la sfarsit Battlestar-ul Galactica a alunecat usor, usor impreuna cu flota in soare.

What do you hear Starbuck?
Nothing but the Rain Sir.
Then grab your gun and bring in the cat

Chiar trebuia sa se termine unul din singurele seriale bune la ora actuala?

Battlestar Galactica
Battlestar Galactica

1 Comment

  1. A fost un serial frumos, mi-a placut putin mai mult decit Babylon 5 pe care l-am vazut in original fara sub. in romana.

Timpul pentru comentari a trecut.