Fata care isi pune virginitatea la licitatie

Suna … ciudat? Dar din (nu știu ce sa zic păcat sau fericire) e adevarat.

Care e povestea? Alina Percea de 18 ani originara din Caracal (se răsturnase un car acolo parca !!!) isi pune fecioria la licitație.

Unde? pe un site nemțesc gesext.de . De ce? ea zice ca pentru a ajuta o ruda și pentru studii. Alții merg la “Dansez pentru tine” pentru același motiv dar sa faci sex ii mai ușor.

Apropo pentru curioși aici găsiți pagina de pe sesext.de unde își are licitația deschisa sub nickname-ul Jungfrau18. Pana in 26 martie 2009 ora 19:32 când expira licitația o sa meargă link-ul după în caz ca nu mai ii vizibil am făcut un print screen .

Virginitate de vanzare

Pozeeeeee cu tipa

Mai … nu îmi arata fata asta a virgina parca virginele arata mai inocente. Si mai sunt și operațiile alea ca sa “devina” medical virgina. Eu rămân în dubii.

Totuși înainte sa va dați cu părerea dacă merge sau nu (la tipi ma refer acuma) va zic și prețul la care sa ajuns când am scris articolul asta 5033 de euro.

Sincer 5033 de euro nu ași da pt atâta lucru sau trebuie sa fiu tare bogat, si fara succes la femei. De acuma fata incearca, cinste ei daca si primeste.

Apropo cum se numeau alea care iau bani pentru sex? Imi sta pe limba cuvantul da … nu pot sa il zic.

Sa nu credeti ca “romanii au facut-o din nou” ca a mai fost o americanca buuuuna tipa si a luat 2.4 milioane de dolari. Apropo daca is fete interesate de asa ceva eu pun site-ul meu la bataie pentru oricare isi pune un astfel de anunt. Plata in natura . Glumeam desigur (cu plata).

Inca un anunt : Tip sensibil, un adevarat gentleman ofer serviciile mele fetelor care vor sa scape de problema cu virginitatea . :P Repede, Repede cat nu am prietena ca dupa ….

1 Comment

  1. lasa ca e mai bine asa decit sa o traga unu si dupa aia sa o lese mai bine asa face si ea un ban

Comments are closed.