Lista cu numele soferilor cu permise suspendate (Arges)

Am scris acuma cateva zile un post legat de cele 3500 de permise care sunt suspecte de a fi fost luat la “fabrica de soferi” din Arges.

Foarta multa lume a ajuns la mine pe blog cautand numele celor cu permisele suspendate. Asa ca am facut ceva cercetari si: Ziarul Adevarul a publicat o lista foooooarte lunga cu permisele suspendate, si chiar si ziua cand au fost luate. Nu o sa rescriu lista aici dar pentru cei curiosi (sau interesati, sau de ce nu cu “musca pe caciula”) o sa dau link spre locul unde Adevarul a publicat aceste nume.

litera A , litera B, litera C, litera D, litera D, litera E, litera F, litera G, litera H, litera I, literele J şi K, litera L, litera M, litera N, litera N (continuare), litera O, litera P, litera R, litera S, litera S (continuare), litera Ş, litera T, litera Ţ, litera U , literele V şi Z

Asa ca o paranteza. Eu ma simt muuult mai in siguranta cu genul de soferi care danseaza in tir decat astai care nu au fost instare sa invete 200 de intrebari pentru examenul pentru carnetul de conducere.

2 Comments

  1. Doresc sa vizionez si eu lista dumnevoastra.

    1. Autor

      doina, lista aceea era postata pe site-ul ziarului Adevarul am pus link-urile acolo in post dar din pacate vad ca adevarul nu a mai pastrat lista aceea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *