Ora pamantului sau Green Energy

Zilele astea a fost la moda chestia cu “Ora Pamantului” cand trebuia sa ajutam planeta sa inchidem pentru cel putin o ora tot ce merge cu curent electric si … sa stam in bezna.

Sincer sa fiu in ora pamantului m-am uitat la meci si daca ma gandesc acuma parca mai bine nu ma uitam.

Totusi am o mica problema cu ora asta a pamantului. Pentru ca mintea noastra de oameni se gandeste asa hai sa … stam o ora in bezna si sa salvam asa pamantul. Daca ati fost putin pe la scoli o sa va dati seama ca o ora de bezna sau o zi intreaga nu va ajuta cu nimic pamantul.

Dar daca tot vreti sa ajutati cumva cel mai bine e sa folositi energia verde. Ati auzit de panouri solare care incalzesc apa ce o folositi in gospodarie, dar de panourile electrice care daca nu is suficiente sa acopere toata energia electrica macar produc cat sa acopere 30-50% din consum.

Drept ii ca sunt scumpe si nu oricine si le poate permite si de aceea eu inca nu mi-am achizitionat un astfel de panou totusi folosesc de ceva timp incarcatoare solare care imi incarca cu succes mp3-ul si telefonul indiferent ca is la birou sau in varful muntelui.

Deci Ora pamantului sau energia verde oare ce ajuta mai mult? Eu zic GREEN ENERGY voi?

1 Comment

  1. Si eu dau un vot pentru panouri electrice:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *