AXN SCI-FI si profesionalismul

Probabil ca multi dindre cei ce citesc acest post nu sunt fani ai genului SF si poate cu atat mai putini ai serialului Battlestar Galactica.

Postul TV AXN SCI-FI se doreste a fi un post in care genul SF sa fie la el acasa. Totul bine pana acum dar … cum totdeauna exista un dar, problema postului din punctul meu de vedere este profesionalismul lor.

De ce zic asta? pai avand in vedere ca serialul Battlestar Galactica este unu consacrat pentru cunoscatorii genului alaturi de Star Trek si de altele, cei de la AXN nu au reusit sa puna in clipul de prezentare decat urmatoarele cuvinte:

“In 1978, anul imaginii, parului si conversatiilor pline de sens … sa nascut o legenda.
Fi martor la scrierea istoriei SF … Battlestar Galactica”


Ok oricat de “tampit” ai fi  imi cer scuze daca cineva se simte jignit. Daca lucrezi la un post cu o astfel de tematica dar nu ai habar de ce se intampla in film poate ar fi mai inteligent sa pui mana pe un calculator si sa cauti un mic review la serial poate, poate ca ai scoate 2 cuvinte mai inteligente. Nu de alta dar poate cei care nu l-au vazut ar fi mai atenti si s-ar si uita la el.

2 Comments

  1. Ai dreptate si ca o completare la cele spuse de tine AXN SCI-FI si-a batut joc si de noua serie din Battlestar Galactica din care nu a reusit sa dea decat primul sezon din cele 4 existente si asta de doua ori consecutiv de parca vroiau sa invatam toate replicile pe dinafara

  2. Nu am gasit pagina de care zici tu, sa speram ca au schimbat-o intre timp ca urmare a articolului tau :) Dar da, e de asteptat sa vezi aberatii d-astea, absolut revoltatoare. Am luat de pilda un DVD si vai steaua lui (si nu e vorba de steaua de lupta!) ce tampenii scria acolo, ce nume scrise in bataie de joc… Ai dreptate sa fi indignat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *