Blogul printului Duda

Uite ca Printul Duda candideaza, si daca are curaj sa se bage in valtoarea asta politica in care cinstit, corupt oricum ai fi tot hulit si cercetat de DNA ajungi dupa 4 ani, atunci sa il si citim pe blogul lui personal. Oare el isi scrie posturile sau vreun specialist in discursuri ?!?!

Click pt blogul lui Duda

Sa fie intr-un ceas bun, asta nu inseamna ca votez cu el, inca nu m-a convins.

Sa imi scuze impolitetea dar nu am zis nimic de titlul lui nobiliar “Altetea sa Regala … Principe al Romaniei” pentru ca in opinia mea acel titlu nu spune nimic despre caracterul omului, sau pregatirea lui in aceasta functie pe care si-o doreste, ci doar de grupul de interese din care face parte. Probabil ca ar fi foarte decent (si ar avea un punct – nu un vot neaparat – in plus de la mine daca ar face asa) ca in viitoarea campanie electorala sa nu se prezinte ca print ci ca si un candidat, cetatean roman a carui singura dorinta este de a ajuta poporul care doreste sa il conduca.

5 Comments

 1. Va comunic totusi si data invitatiei , adica 20 iunie ora 19 la AULA MAGNA de la Universitatea Petre Andrei din Iasi

 2. Va adresez invitatia eu si dr.Victor Bejan din Iasi(SUNTEM 2 DIN CEI 4 PRESEDINTI ACTUALI) pentru a participa la Conferinta Comuna a celor 4 Cluburi Rotary din Iasi.
  Conferinta va avea loc la Universitatea Petre Andrei din Iasi unde Rector este un coleg al nostru prof.Doru Tompea.
  Pentru detalii la 0744507137
  sau la VICTOR BEJAN 0728230573
  cU STIMA,

  Mihai Petre Anghel

 3. Buna ziua, ALTETA
  Sunt studenta in ANGLIA.Studiez STIINTE ECONOMICE SI POLITICE.
  Am mers la intilnirea cu Printesa Sturdza,care ne-a invatat sa ne intoarcem in tara, ca in tara sunt oportunitatile.Sunt presedinta ASCIATIEI STUDENTILOR ROMANI DIN UNIVERSITATE pe care eu am infiintat-o si am contribuit la intemeiera BISERICII ORTODOXE ROMANE pentru comunitatea romaneasca din
  orasul BIRMINGHAM.Sunt membru al asociatiei studentesti a Universitatii.Cunosc 3 limbi straine si vreau la nivelul meu sa va fac campanie aici.Ne trebuie un PRESEDINTE echidistant si care sa sustina valorile.Se pot face lucruri frumoase si in Romania pentru Romania si Romani.Vreau sa cred ca sunteti sansa noasta.Trebuie sa ne mobilizam mai multi si in mod organizat. Va doresc succes !
  Iulia

 4. Un om nu trebuie sa aiba cunostinte detaliate intr`un anumit domeniu pt a putea fi un conducator.Ia`l de exemplu pe Napoleon-n`avea n facultati la activ si totusi codul civil e o realizare cu cel putin 1 secol peste anii in care a trait…Si n`a fost o enciclopedie ambulanta, ci avea doar capacitatea de a vedea esentialul in datele pe care i le aduceau ministrii.Acesta era geniul lui.
  Despre print nu pot zice nimic.Dar important e sa stii ce vrei de la un conducator…Ca altfel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *