Ce sa nu scri intr-un CV

Postul asta vine dupa ce am citit un newsletter venit de la BestJobs.ro. In newsletter-ul asta era un titlu care mi-a sarit in ochi imediat: “Topul comediei in CV-urile angajatilor”.

Mai jos am selectat cateva parti mai faine din newsletter:

Responsabilitati: Vinzator. “Am dormit bine acolo, ce sa zic? Parintii lucrau amindoi, eh, ce vremuri erau atunci. Si pisica zbura.”

Mini Interviu: Care este cea mai mare realizare a ta de pana acum? “Am ajuns la 30 sanatos”

Mini Interviu: Domeniul de interes era Vanzari. “Sunt potrivit pentru ca imi place ceea ce se intampla in acest domeniu. Piata e in continua crestere in Romania. Fratele meu mai mare m-a indrumat spre aceasta meserie si a fost ‘dragoste la prima vedere’.”

Descriere responsabilitati: – “impegat contabilitate primara, secretariat, impegat fac de toate (fara sex)”

Istoric experienta: “tatal meu este administratorul a 2 statii peco si prin urmare m-a angajat si pe mine, stiind de pasiunea mea pentru masini si implicit pentru condus”.

Descriere job: “Societate condusa de un isteric, (ce sa-i faci nimeni nu-i perfect…)”

Descriere studii: “sunt o fata de 18 ani cu 1.66m inaltime, 49kg, ochi verzi, satena (cu par lung), dragutza, seriosasa si plina de enrgie… PS. poza nu am putut sami pun pentru ca sunt prea mare format dar dak doriti..id meu de mess ok_…_… sau trim un e-mail pe adresa www.ok_…._…@yahoo.com..va sigur k nu o sa va para rau:D”

1 Comment

  1. Da foarte dragute descrierile inspirati cei care au scris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *