Ping pong la Softvision

Nu ma refer la partidele de ping pong care se joaca in pauza la sediul SV din Cluj de pe Republicii. Despre ce e vorba atunci?

Cu 1 Martie sediul din Timisoara sa desfintat. In mod normal mi-am dat demisia ca nu vroiam sa ma duc pana in Cluj. Apoi primesc o propunere. Sa lucrez cu ei dar de acasa sau de unde vreau eu. Bine zic ca e mai bine sa lucrez inca o luna decat sa imi caut de lucru. Trece luna, ma pregatesc sa imi iau o saptamana liber pana sa imi gasesc alta activitate cand … iar o propunere de la ei. Sa semnez un contract pe termen nelimitat tot in aceleasi conditii.

Si asa ca joc ping pong cu Softvision, defapt ei cu mine : P . Deocamdata sunt multumit de aranjamentul acesta (cui nu i-ar place sa lucreze de acasa, cu un program la alegere), desi ma simt putin vinovat fata de restul colegilor din Timisoara care nu au avut aceeasi sansa.

1 Comment

  1. Nu ai pierdut mare lucru. Firma softivision e cea mai tampita si idioata firma din cluj. Se foloseste de angajati la max: overtime peste overtime, si un salar de mizerie. Plus oameni car vor sa plece din firma sunt obligati sa ramane pana cand expira contractul. Ce sa zic..considera-te norocos ca ai scapat de firma cea mai tampita si idioata posibila din Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.