Primit pe mail: armele interzise cod real 200L12XD

Deschid Duminica ce tocmai a trecut mail-ul sa mai vad si eu cine mai imi scrie si surprins un mail cu titlul “armele interzise cod real 200L12XD”. Pfff suna intrigant, nu?

Va zic ca dupa celebrele “scrisori Nigeriene” dupa mine mailul urmator este cel mai tare spam primit. Va dau si voua un mic fragment din el (textul complet e ffff …. ffff lung)

“Persoanele care dispar din viata pe celelalte Planete ,dispar din viata numai cand sunt omorati prin armele interzise cod real 200L12XD care exista doar pe Pamant incepand cu anul 1945,sunt omorati de catre persoane sadice,inumani,extrem de cruzi si extrem de perfizi care sunt unii dintre Conducatorii rasist nazist hortysti ai Retelei ilegale rasist nazist hortyste din Germania.Pina in anul 1945 existau arme interzise cod 200L12XD numai in Infern si erU FOLOSITE DE CATRE DEMONI SI DE CATRE DIAVOLI ASUPRA OAMENILOR DE PE Pmant.In anul 1945 demonii au distrus toate armele cod 200L12XD din Infern si au distrus I proiectele acestor arme interzise din Infern.Infernul se afla in afara Universului in partea de Vest a Universului.”

Super nu? De curiozitate am raspuns la email sa vad totsui ce anume sa inteleg prin email-ul asta? O sa revin cu un update imediat ce primesc un raspuns, daca il primesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *