Club Orizont – Timisoara

Club orizontVorbeam mai demult intr-un post ca am inceput un proiect personal. Si nu am dat nici un detaliu. Acum o sa vb putin despre el.

In ultimele 2 luni sa lucrat din greu la Club Orizont.

Club Orizont este un local in Timisoara, pe strada Stefan Octavian Iosif si este compus din bar de zi si sala pentru organizari diverse evenimente ca si petreceri private, majorate, prezentari si simpozioane, nunti, botezuri si ce se mai poate organiza intr-o sala de 80 de locuri.

Deocamdata suntem la inceput dar ne straduim sa ne facem cunoscuti cat mai bine si sa oferim servicii la cele mai inalte standarde.

Programul barului este intre 09:00 si 23:00 (mai tarziu nu se poate probleme cu vecinu, galagie nu se aude dar asta e nu se poate odihni cand stie ca de partea cealalta a gardului altii se distreaza)

Muzica … NU manele. La petreceri private fiecare poate sa isi puna ce vrea, in timpul barului sigur nu vor fi manele.

De baut se gasesc sucuri, naturale si gazoase, bauturi alcoolice (normal, ati vazut voi bar fara alcool?), cocktailuri (pregatim cateva retete bunicele), cafele si ceaiuri.

In curand se va instala si un Hot Spot pentru internet. In felul acesta localul devine un loc placut pentru o discutie de afaceri in care e nevoie si de o prezentare direct de pe  internet dar si de a te intalni cu colegii si prietenii pentru a le arata pozele din ultima ta vacanta. (direct de pe internet bineinteles)

Pagina localului: cluborizont.ro

4 Comments

  1. ID meu… Denismoto06..

  2. Vreau sa inchiriez un laser..

  3. pare ok
    gresia de pe jos e cam ciudata
    o podea de lemn cred ca dadea un aer mai rustic locului
    parera mea de pasionat al locurilor rustice

  4. … un pic offtopic dar vreau sa le zic si eu la multi ani pe la toti ce sunt George, Gheorghe, Geo, Georgiana …

Comments are closed.