Iar la posta cu un pachet, alt motiv de …

Am mai scris un post mai demult (Posta romana si coletul pacatos) despre faptul ca ultima data când am fost la posta sa pun un colet nu era împachetat cum trebuie (era invelit in hartie maronie in loc de alba) si nu era legat cu ata.

Astazi am fost iarasi la Posta cu un colet, de data asta l-am impachetat bine in hartie alba si l-am legat si cu ața ca sa fie totul ok. Pentru ca eram sigur ca o sa mai comenteze iar “cucoana” de la posta i-am facut si o poza (la colet).

La Posta “cucoana” pe un ton flegmatic (normal am deranjat-o cu problemele mele), “Stiti pachetul este prea mic si nu pot sa imi pun toate actibildele cu cod de bare si … de ce ati mai pus si ata asta?”

Nu zic nimic de marimea pachetului ca nu eram sigur cum are POSTA ROMANA standardele lor dar nu ma abtin si le-am zis. “Data trecuta o domnisoara de la voi colega ma trimis cu el acasa sa il pun in hartie alba si sa il leg cu ata, sa schimbat cumva regula de acuma o luna?”

Ca sa fiu baiat “kalumea” i-am lasat 11 lei desi costul era 10, 1 ca de … a fost tare finuta si de data asta nu ma trimis cu el acasa sa ii pun si fundita.

Recunosc ca imi place genul SF dar oare cer prea mult ca si cucoanele alea cu fundul mare sa aiba putin respect pt cei care intra acolo? Nu de alta dar daca tin eu bine minte din banii mei si a celorlalti care trec pe acolo iau ele salarul.

UPDATE: foarta multa lume intra pe acest post dupa intrebarea pusa la Google:  “In cat timp ajunge un colet prin Posta Romana?”

Daca folositi serviciul Prioripost atunci un colet va ajunge in cel mult 48 de ore de la trimitere. Daca il trimiteti inainte de ora 12 intr-un oras mare sau o resedinta de judet atunci in 80 % din trimiteri va puteti astepta sa ajunga in 24 de ore.

Daca optati pentru trimitere normala (nu prin Prioripost) atunci un colet face intre 4 zile si 5 zile altadata si mai greu.

Sugestie: Plecati de acasa cu coletul invelit in hartie alba si legat cu sfoara altfel veti avea surpriza sa nu il primeasca la posta. Documentele si alte obiecte mai putin voluminoase (agende, cutiute care sa incapa in plic, cd-uri, orice destul de plat sa incapa intr-un plic ) sunt acceptate in plicuri cu perna de aer.

1 Comment

  1. Am primit coletul in timp util, însă cutia era rupta, iar când am solicitat o chitanța, nu mi s-a dat. Mi-au promis ca o voi prima in ziua următoare, însă nici acum nu am primit-o. Singura firma de curierat cu care am pățit așa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *