Inscriere firma pe Internet

Promovarea pe internet este una din cele mai eficiente metode si destul de ieftine daca te gandesti cat ar costa un anunt intr-un ziar.

De exemplu intr-un ziar cu aparitie zilnica un spatiu de 25 30 cm patrat costa undeva la 2 milioane pe aparitie pe zi. Iar impactul pe care il are este destul de mic. Presupunant ca are ziarul un tiraj de 100 000 numere (destul de mult) poate doar 1000 de oameni arunca ochii peste anuntul tau iar din cei 1000 poate 10 % sunt interesati de serviciile tale daca nu procentul este mai mic. Si problema e ca a doua zi ziarul se arunca si tu trebuie sa mai dai inca un anunt.

Pe internet sta altfel povestea. Dau un exemplu real: site-ul afacerist.ro care are ca scop publicarea de pagini de prezentare a firmelor inscrise iti ofera gratis publicarea unei mici pagini de prezentare a firmei tale, pagina care este gasita doar de cei interesati prin intermediul motoarelor de cautare gen Google iar daca optezi pentru serviciul platit de la ei ai timp de 180 de zile posibilitatea de

  • afisare evidentiata
  • publicare de poze (1-15)
  • contor vizite
  • consultanta cont
  • listare ca firma zilei, saptamanii sau lunii

Iar preturile sunt incepand cu 50 RON / 180 zile

Promovare afaceri