Sandero stepway noul crossover de la Dacia

Intr-o vreme la ordinea zilei este criza mondiala iar marile marci de automobile dau faliment pe capete, Dacia a ajuns sa scoata un nou crossover asa dupa ce a uimit pana si pe cei mai sceptici iubitori de automobile odata cu prezentarea modelului Duster.

Revenind  la Sandro, el va fi pus in vanzare anul acesta, data exacta nu este cunoscuta, el va fi vandut cu 2 tipuri de motorizari de 1,6 MPI 90 CP (consum 7.6 litrii/km) respectiv 1,5 DCI 70 CP ( 5,3 l/km)

4 Comments

 1. Un Crossover superb este si Chrysler Pacifica. Pacat ca nu se mai fac. Crossover, dupa stiinta mea este ceva intre bun SUV si un MiniVan. Motorul e de 4.0 L in 6 cilindri.
  Consuma, dar si merge de rupe pamantul.

  1. Autor

   si cat costa :P nu cred ca ii de comparat in nici un fel cu stepway-ul de la dacia

 2. Autor

  Draga Cristina, cred ca tu nu ai inteles bine ce anume e un crossover. Nu e in nici un caz un SUV. Crossoverul este defapt o masina de oras cu garda mai inalta nicidecum un vehicol cu pretentiile unui SUV.
  Poate doar cei care isi cumpara un RAV4 sau un crossover asemanator au impresia ca au un SUV.
  Iar pentru un crossover ieftin (normal ca nu se compara cu un Tiguan nici ca pret nici ca si dotari) eu spun ca Sandero Stepway este superb.

 3. Mai… urata nu este. Este ca… Sandero. Este o Dacia. Nu ai cum sa vezi designul celor de la Alfa Romeo si tehnologiile de la Toyota pe o masina Dacia, care se adreseaza din principiu unui target mai… sarac :D

  Dar nici sa ajungi sa numesti chestia aia … ca fiind un SUV. mi se pare mult prea exagerat sa jignesti termenul de SUV in halu’ asta. In momentul in care nu ai nici macar 4×4 pe el, nu-l numesti SUV.. ci … “Dacia Sandero Inaltat , pentru a nu lovi bordurile in parcare”

  In fine, aici sunt mai multe imagini si wallpapers cu Sandero Stepway :

  http://blog.nisi.ro/redirect.php?url=http://www.my-image-host.com/users.php?act=gallery&gal=13

Timpul pentru comentari a trecut.