“Scapa de criza” – GDI-ul pe hi5

Daca azi tot am pornit-o cu hi5-ul am intrat si pe la mine prin cont (pe hi5v ) si ce imi da sa vad. Un anunt cu GDI si afacerea lor “incredibila”. Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu scriu un post despre chestia asta mai ales ca cei care au mai citit pe acest blog stiu exact ce parere am eu despre “afacerile” astea in care ti se promite marea cu sarea si ajungi doar tu sa o iei in freza.

Mirona

“Vrei sa ai propria ta afacere simplu si usor ,fara investiti mari si cu putina munca, care iti poate genera pe luna pana la mii de dolari si toate astea legal intra aici http://www.___escrocheria___.ws Eu unul am incercat si merge :D intra pe site si vizioneaza filmuletul :D Mult noroc”

Zice bine fata (ca de la o tipa am primit mesajul) investitiile nu is prea mari (doar 10 dolari pe luna) da … partea aia cu miile de dolari pe luna nu e cam trasa de par? Hai sa fim serios.

Ia sa vad si io un autohton de-al nostru ce tot convinge lumea cati euro se pot castiga ca isi publica o copie dupa un cec de al or – da da  din ala venit de la GDI. Pe bune ca daca vad cecuri consecutiv 2 luni cu cel putin 200 de euro ma inscriu la el.

1 Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published.