o cunosti pe fata din clip? … atentie e virus

De cateva zile am inceput sa primesc de la “friends”-ii din lista de mess mesajul “o cunosti pe fata din clip?” si era dat un link dupa.

Probabil ca asi fi dat click imediat daca nu eram plecat de la calculator si cand am vazut ca fiecare trimitea acelasi link de cateva ori la rand am inteles ca e un virus.

Pentru cei care primiti acest mesaj nu raspundeti la el (nu dati click pt ca o sa ajungeti sa descarcati un virus) cel mai probabil atunci cand vi se cere sa descarcati codecul necesar pentru a vedea acel clip.

Pentru cei care deja au acest virus mai jos am pus o lista de antivirusi care pot sa il scoata:

Dr. Web, F-Prot, Ikarus, MCAfee GW Edition, Avira

Atentie: nu instalati codecul Kilfos Codec pentru ca e raspunzator pt acest virus
nu dati click pe nici unul din link-urile care seamana cu cele de mai jos

 • http://www.video****.haos.ro/
 • http://video***1.jos.ro/

Odata ce ati fost infectati cu acest virus el va rula din fisierul C:\windows\nvcsvc32.exe, stergerea lui din Safe Mode ar trebui sa repare problema fara un antivirus dar totusi e recomandat si un antivirus .

12 Comments

 1. Si eu tot primesc mass cu dracia asta… la inceput am dat click pe link si nu puteam sa il vad. te punea sa descarci un codec… noroc ca mi-a blocat NOD32 legatura ca altfel il luam si eu.

 2. yo am dat download da mia aparut nod32-u…
  oi fi luat virusu :-s help :-s

  1. Autor

   deea daca nod 32 ti-a indicat virusul atunci nu cred ca nu ti sa infectat calculatorul. E o idee buna totusi sa pui antivirusul sa iti scaneze complet toate partitiile.

 3. De obicei nu sunt asa de n00b incat sa ma las prostit de un amarat de mass ce contine o adresa in care e un virus:) In fine multi sunt curiosi sa vada ce e acolo:)) deci NU va mai lasati prostiti:)

 4. eu am dat click din greseala pt ca stiam ca e virus .. dar am inchis repede pc si nu a apucat sa intre pe site deci cred ca nu sunt infectat :d

 5. si yo am dat click da nu o aparut nik:-??

 6. Si eu am dat click dar nu am download-at nimic,dar dupa aia mi-a spus o prietena ca tot ii trimiteam chestia aia de vreo 6 ori.Deci s-a infectat calculatorul cu acest virus???:)):)):))

  1. Autor

   Din pacate daca se trimite de la tine mesaje ai fost infectata. Ce poti sa faci este sa downloadezi Dr. Web gasesti link-ul mai sus in post scanezi cu el si dupa sa iti schimbi parola de la messenger.

 7. Am dat click pe link dar n-am downloadat nimic. Se poate sa fi infectat deja Windowsul?

  1. Autor

   daca nu ai instalat nimic mai mult ca sigur nu ai fost infectat, banuiesc ca vreun prieten ce il ai in lista ti-ar fi zis daca ar fi inceput sa se trimita mesaje de sub id-ul tau

 8. e plin netul de din astea de te provoaca sa dai click.

Timpul pentru comentari a trecut.