Antivirusi Gratuiti – Download

Actualizat 08.05.2012

Antivirusul este unul din programele “must have”. Pentru ca dragii hack-eri de abia asteapta sa gaseasca un fraier fara antivirus, firewall, etc. sa il stoarca de niste informatii interesante sau daca nu macar sa ii termine calculatorul.

Daca sunteti de acord cu ce am spus eu mai sus atunci probabil ca aveti un antivirus pe calc. Iar daca aveti unul piratat probabil ca cea mai naspa treaba e atunci cand antivirusul face update si dupa devine nefolosibil. Pentru ca producatorul sa prins ca e o versiune pirat.

Spunand cele mai sus a, facut o lista cu cativa antivirusi GRATUITI dar la fel de buni ca si cei pe bani.

avast! version 7

Download antivirus: http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html


AVG Antivirus Free 2012

Una din cele mai bune optiuni de antivirus gratuit. AVG Free este acelasi antivirus inclus in AVG internet security singura diferenta intre pachete este ca Internet security contine si un Firewall + inca cateva tooluri. In schimb partea de antivirus este identica.

Download Antivirus: http://free.avg.com/

Avira AntiVir Free Version

Download Antivirus: http://www.free-av.com/

BitDefender Free Edition

Unul din cei mai buni antivirusi la vremea actuala indiferent de versiunea in care a aparut (fie ea free edition fie una platita). Punct in minus incetineste sistemul.

Download Antivirus: http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en–BitDefender-Free-Edition.html

Iar daca cei gratuiti nu va ofera protectia de care aveti nevoie atunci mai jos am pus niste link-uri de unde puteti sa luati licente pe 1 AN pentru cei mai puternici antivirusi de pe piata.

Malwarebytes Anti-Malware

Nu este un antivirus propriuzis este un antimalware  (aplicatie care are singurul scop de a distruge in diferite feluri un calculator sau programele de pe el). Recomand acest antimalware de a fi folosit in combinatie cu un alt antivirus.

Download Link: http://www.malwarebytes.org/

De asemenea pe acelasi site veti gasi cateva utilitare la fel de interesante si bineinteles gratuite:

FileASSASSIN – aplicatie care stie sa stearga fisiere infectate care sunt blocate impotriva stergerii. Aplicatia stie sa opreasca orice fel de procese care folosesc fisierul in cauza, handel-urile etc pentru a se putea realiza stergerea

RegASSASSIN – pentru stergerea si dezactivarea cheilor din Registry.

Leave a Reply

Your email address will not be published.