Alienware in Romania (pentru cunoscatori)

UPDATE:

Nu stiu cati din cei ce citesc acest articol isi permit un laptop care incepe de la 8 000 RON dar in mod sigur ar satisface gusturile orcarui doritor de laptop inclusiv inclusiv gamerilor inraiti care zi de zi isi cumpara ultima placa video aparuta sau mai adauga 1 GB de RAM.

Putin despre Alienware.

Alienware este probabil cel mai bun laptop (este un monstru vreau sa spun) care a fost construit vreodata. Memorie incepand cu 4 GB pana la 8 GB, procesoare Intel Quad si mai nou i7 , harddiskuri de ordinul Terabyte-ilor, placi video NVIDIA® GeForce® GTX 280M sau multiple placi care lucreaza in paralel, bineinteles nu lipseste BlueRay din configuratii si sunetul 5.1 si display-uri 17″ WLED.

Singurul punct slab “bateria”. Desi are un acumulator cu 9 celule la puterea maxima nu tine mai mult de 40 de minute iar la o setare de mijloc undeva pe la 1 ora si jumatate. De ce? deoarece Alienware are tot ce poate fi mai bun, iar ce e bun mananca curent.

Daca v-am atras atentia atunci pot sa va spun ca il puteti cumpara si din Romania, beneficiind astfel de siguranta unei garantii aproape de “casa” in caz ca … . Pana acum am gasit o singura firma care aduce astfel de laptopuri si la noi in tara, magazinul eMag.

Daca esti interesat sa cumperi un Alienware direct din Romania, eMag este primul loc in care trebuie sa intrii:

Laptop Alienware M15x MLK Nebula Red cu procesor Intel® CoreTM i7-740QM 1.73GHz, 6GB, 500GB, ATI Radeon HD5850 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium – 7.999 RON

Laptop Alienware M15x Cosmic Black cu procesor Intel® CoreTM i7-840QM 1.86GHz, 6GB, 256GB SSD, nVidia GeForce GTX260M 1GB, Microsoft Windows Home Premium– 11.499 RON

Laptop Alienware M11x Lunar Shadow cu procesor Intel® Pentium® Dual Core SU4100 1.3GHz, 4GB, 320GB, GeForce GT 335M 1GB, Microsoft Windows 7 Home Premium – 3.399 RON

2 Comments

 1. Sunt foarte interesat in a achizitiona un astfel de laptop , dar m`ar interesa daca cumva cunoasteti pe cineva care detine unul cumparat de curand mai ales de la Emag si nu din state pt ca vreau sa cer niste pareri. mersi frumos , astept un reply pe adresa mea de mail lil****_**mp88@yahoo.com

  ms anticipat.

  1. Autor

   gmanjoe, am avut ocazia de a ma “juca” cu un astfel de laptop (Alienware M17x cu procesor Intel® Core™2 Quad Q9000 2.0GHz, 8GB) la o firma de proiectare/arhitectura. Laptopul a fost cumparat de la eMag. Stiu ca a fost achizitionat pentru ca avea combinatia dintre procesor, memorie si placa video necesara pentru a renderiza foarte rapid proiectele lor.
   Eu personal am ramas surprins de puterea de calcul in schimb este putin mai gros si mai greu decat un laptop obisnuit iar bateria tine foarte putin aprox 45 de minute. Sper ca te ajuta aceasta informatie iar daca vrei sa sti ceva anume poti sa ma mai intrebi.

Timpul pentru comentari a trecut.