Razer – periferice High End pentru Gaming

De câte ori ai pierdut un joc din cauza mouse-ului sau a tastaturii? Oricât de puternic e calculatorul pe care îl ai când vine vorba de jocuri TU trebuie sa îl câștigi nu calculatorul iar dacă mouseul sau tastatura nu răspunde vitezei tale de reacție … cred ca ști ce sa ales de jocul tău.

Chiar daca la prima vedere mai bine dai toti banii care ii ai pe procesor puternic, memorie rapida si un harddisk enorm atentie !!! Si mouse-ul in special apoi tastatura conteaza pentru un sistem realizat in special pentru jocuri.

De aceea mai jos vreau sa va propun câteva modele high end de mouseuri și tastaturi care îmbină atât stilul cât și calitatea pentru a da gaming-ului un feeling extraordinar.

Mouse Razer Samba

Primul lucru care atrage atentia este forma lui putin … altfel. Nu va opriti aici, acest mouse este proiectat special pentru gaming asa ca are cea mai mare viteza de reactie (1 milisecunda), posimilitatea de a fi wireless sau prin cablu USB (probabil daca ati mai avut un mouse wireless stiti ce frustrant e sa ti se termine bateria in mijlocul jocului si sa inceapa cursorul sa sara in sus si in jos pe ecran)

Era sa uit, mouseul are memorie si poate sa tina minte divrese configurari si profile in functie de joc si de persoana.

Si … sa nu uitam pretul : ), OK e putin cam scump pentru buzunarul multora 550 RON dar merita daca esti gamer adevarat. La noi se gaseste de cumparat la eMag (Mouse Razor Mamba)

Tastatura Razer Tarantula

Razer Tarantula a fost proiectata special pentru gameri de Gameri. Viteza de reactie de 8 ori mai mare decat o tastatura obisnuita, conectori audio, memorie interna pentru salvare profile si taste, iar daca nu v-ati saturat de caracteristicile de mai sus mai avem si Anti-Ghosting ceea ce inseamna ca puteti apasa pana la 10 taste simultan pentru a executa comenzi simultan.

Iar cireasa de pe tort : ) conectorii sunt auriti. Dar sa nu va ganditi ca sunt auriti doar asa pentru ochii lumii, ci pentru a avea o conexiune cat mai aproape de perfectiune.

La noi o gasiti de cumparat aici : Tastatura Razer Mamba si costa cam 340 de Ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *