Licente Windows 7, Home Premium, Profesional si Ultimate

UPDATE: Citește despre noul Windows 8, și vezi preturi / licențe upgrade, etc.

Imediat ce a apărut Windows Vista am fost foarte entuziasmat dar mi-a trecut foarte repede imediat ce l-am instalat și l-am folosit cam o săptămână, (am revenit la bătrânul XP). Asa ca atunci când a apărut versiunea Beta a lui Windows 7 nu prea m-am grăbit sa o încerc. Cu toate astea într-o zi am spus: “Hai sa vad și ce e cu Win7” și am rămas impresionat.

In ultimele 6 luni l-am folosit fără nici o problema asa ca acum când după luni de teste și versiuni beta gratuite Windows 7 este lansat și în magazine m-am decis sa îl și cumpăr.

Ce versiuni sunt disponibile și pentru noi:

Windows 7 Professional – 1039,99 RON

  • din păcate versiunea OEM (cea mai ieftina) nu poate fi cumpărată decât împreună cu un laptop sau un PC nou

Windows 7 Home Premium – 799 RON

  • versiunea care probabil o sa o cumpere cei mai mulți dintre doritori

Windows 7 Ultimate – 1309,99 RON

  • versiunea cea mai completa, și cea mai scumpa bineînțeles, are toate facilitatiile și de obicei procese inutile care trebuie închise altfel sfârșești prin cumpărarea unui procesor mai puternic si ceva memorie ca sa ți pasul cu restul lumii – cu toate astea este versiunea cea mai recomandata pentru cei cu PC-uri puternice

Prețurile sunt luate de pe site-ul eMag.

Cerinte pentru Windows 7:

  • Procesor: minim 1 GHz
  • Memorie: minim 1 GB
  • Spațiu Harddisk ocupat de Win7: 16 – 20 GB

1 Comment

  1. Folosesc Win 7 Professional de mai mult de o luna si imi place foarte mult. Am avut Vista pt 1/2 an, si simt ca Win 7 e mult mai rapid. Nu folosesc aero, nici pe Vista nu am folosit, si mi se pare ca e foarte aproape de performanta Windowsului XP, poate chiar are mai buna. Parerea mea e ca merita sa schimbati la Seven de la Vista. Eu nu am avut probleme nici cu Vista, dar Windows 7 e mult mai rapid.

Timpul pentru comentari a trecut.