Fuga dupa ciolan

Alegerile s-au terminat. Sa fraudat? PSD zice ca da, PNL arata cu degetu, PD-L zice ca nu. Credeam ca dupa 6 decembrie taraboiul se termina si poate “liderii” nostrii daca pot sa ii numesc asa (oricare ar fi ei din oricare partid) vor incerca sa faca ceva si pentru cei care i-au ales.

Daca PDL nu se simt cu musca pe caciula sa lasa PSD-ul sa numere voturile alea de 2, 3 ori de cate or vrea si sa se inlature orice dubiu altfel inca 5 ani or sa existe acuzatii si amenintari. (repet daca nu se simt cu musca pe caciula)

Daca PDL si PSD au un motiv sa se contreze, PNL (imi pare foarte rau sa spun asta) se gandeste la ciolan indiferent din partea cui vine. Facand apel la moralitate (oare spun prostii daca zic moralitate, partid politic si politicieni in aceeasi post sau propozitie?), atunci cred ca ar trebui sa stai in banca ta nu sa calci tot ce ai spus intr-o campanie electorala si sa fugi in pat cu dusmanu de acum 3 zile. Altfel cine te mai crede pe viitor.

Astea fiind spuse si 2010 vine cu motoul “Fuga dupa ciolan”.

Imi cer scuze in avans pentru oricine se simte lezat in vreun fel de urmatoarea propozitie. Propun ca pana avem lideri care la le pese si de bunastarea celor pe care ii reprezinta (generic vorbind) sa schimbam stema tarii in una mai reprezentativa in care sa punem ciolanul si autobuzul la loc de cinste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *