Da e adevarat ca literatura este mult mai placuta tinand o carte in mana cocotati intr-un fotoliu, si de ce nu savurand din cand in cand cate o inghititura de vin.

Foarte multi ocolesc cartile in format digital deoarece este destul de neplacut sa stai cu ochii intr-un ecran de calculator ore intregi pentru a citi, mai mult poate ca ai vrea sa citesti in parc iar sa cari chiar si un laptop dupa tine poate fi cateodata destul de neplacut.

Placand de la randurile de mai sus compania iRiver a creat un produs extraordinar pentru iubitorii de literatura un eBook reader (cititorul de carti) Ideea nu este noua deoarece un astfel de device a fost lansat acum cativa ani de catre comapnia Amazon. Sa ne intoarcem la iRiver si produsul lor eBook Reader iRiver Story care este defapt o carte digitala. Are o memorie de 2 GB si posibilitatea de a citi carduri de tip SD.

eBook-ul afiseaza orice fel de fisiere de tip PDF, DOC, PPT, XLS, EPUB si HWP.  De asemenea se poate rula fisiere MP3 si WmV deoarece e dotat cu boxe interne. Ofera si posibilitatea de a lua notite sau de a fi folosit ca si un reportofon.

Cu toate aceste optiuni eBook Reader-ul de la iRiver nu este doar o carte electronica ci si un instrument extraordinar pentru cei care tin prezentari, participa la sedinte inspectii (in general toata lumea care lucreaza cu multe hartii, grafice, prezentari etc.)

La noi poate fi achizitionat online de la magazinul eMag la pretul de 599 RON – eBook Reader iRiver Cover Story

Preturi:

Update: au aparut Amazon Kindle-urile citeste articolul Amazon Kindle in Romania