eBook Reader iRiver Story ca sa iti citesti cartile electronice

Da e adevarat ca literatura este mult mai placuta tinand o carte in mana cocotati intr-un fotoliu, si de ce nu savurand din cand in cand cate o inghititura de vin.

Foarte multi ocolesc cartile in format digital deoarece este destul de neplacut sa stai cu ochii intr-un ecran de calculator ore intregi pentru a citi, mai mult poate ca ai vrea sa citesti in parc iar sa cari chiar si un laptop dupa tine poate fi cateodata destul de neplacut.

Placand de la randurile de mai sus compania iRiver a creat un produs extraordinar pentru iubitorii de literatura un eBook reader (cititorul de carti) Ideea nu este noua deoarece un astfel de device a fost lansat acum cativa ani de catre comapnia Amazon. Sa ne intoarcem la iRiver si produsul lor eBook Reader iRiver Story care este defapt o carte digitala. Are o memorie de 2 GB si posibilitatea de a citi carduri de tip SD.

eBook-ul afiseaza orice fel de fisiere de tip PDF, DOC, PPT, XLS, EPUB si HWP.  De asemenea se poate rula fisiere MP3 si WmV deoarece e dotat cu boxe interne. Ofera si posibilitatea de a lua notite sau de a fi folosit ca si un reportofon.

Cu toate aceste optiuni eBook Reader-ul de la iRiver nu este doar o carte electronica ci si un instrument extraordinar pentru cei care tin prezentari, participa la sedinte inspectii (in general toata lumea care lucreaza cu multe hartii, grafice, prezentari etc.)

La noi poate fi achizitionat online de la magazinul eMag la pretul de 599 RON – eBook Reader iRiver Cover Story

Preturi:

Update: au aparut Amazon Kindle-urile citeste articolul Amazon Kindle in Romania

4 Comments

 1. @hash: sa stii ca l-am folosit pe post de reportofon si s-a comportat mai bine chiar si decat un telefon. sa nu uitam ca iriver e de fapt o companie specializata pe mp3 playere. deci partea audio e tratata de oameni experimentati. Difuzorul ala unic e destul de puternic, sa stii. mai ales dc il folosesti cum trebuie, adica acasa,nu in zgomotul din tramvai. oricum, toata lumea asculta la casti, nu? cat despre ecran, sa stii ca am citit pe el cand deja se intunecase, ochii se obisnuisera exact ca la o carte.

 2. Ca reportofon, sau ca sa iei notite pe el, trebuie sa fii inconstient; nu ofera suport nativ pentru asa ceva, tastatura este greoaie.

  Prezentare nu poti sa tii de pe el; n-ai cum, ca nu are iesire HDMI/DVI/video.

  Boxe nu are; are un singur difuzor, si acela destul de mic.

  E excelent pentru cititul pdf-urilor, documentelor text in general, si atat.

  Ecranul e bunicel, insa reflecta mai putina lumina decat hartia; adica iti trebuie mai multa lumina pentru a-l citi, spre deosebire de carte.

  1. @hash, e reader nu presenter, nu e laptop sau tablet pc e strict pt cititul documentelor cartilor in format electronic. Din ce ai descris acolo ti s-ar potrivi un iPad nu un reader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *