IPad a iesit insfarsit la lumina zilei

Dupa milioane de speculatii aparute pe net, in emisiuni tv in ziare si reviste despre forma culoarea, marimea si de ce nu si a numelui care il va avea tableta de la Apple iata ca a iesit totul la lumina.
Wow e ceva iPad (asa ii e numele pana la urma) este un pas inainte. Pana acum tabletele care le-am vazut eu nu erau tablete erau caramizi, blocuri etc. Este  subtire, cu un ecran multi touch, culori superbe si o gramada de posibilitati. Designul este deosebit, specific produselor Apple. Simplitatea in utilizare (cel putin din prezentare).

Dar vedeti si voi in clipul de mai jos:

Dar ca orice produs Apple nu va aduce bani companiei doar prin cumpararea lui. De ce? Deoarece este facut ca sa “pompeze” bani pe toata durata lui de viata. Fie ca vrei sa cumperi o melodie, sau o carte (iBook), un film sau o aplicatie toate trebuie sa le iei de pe Magazinul lor online. Nu prea ai sanse sa le iei de pe un card, nici de pe un usb stick pentru ca nu are asa ceva. Probabil ca vor aparea destule hack-uri in viitor dar deocamdata cumparam de la Apple.

Nu exista o data oficiala de lansare pe piata dar din zvonuri undeva peste 60 de zile.

PS sunt curios cum va arata tableta de la Google/HTC :) poate, poate : P

Leave a Reply

Your email address will not be published.