Nu ne omorati! Vrem sa traim!

Astazi dimineata am deschis televizorul si am vazut la stiri cateva imagini de la protestul de ieri a pensionarilor. Si au fost cateva cuvinte pe care le strigau, cuvinte destul de tulburatoare :

“Nu ne omorati! Vrem sa traim!”

Cuvintele de mai sus m-au pus pe ganduri. Ieri scriam tot pe acest blog despre lansarea iPad-ului de la Apple, zilele trecute conversam cu alti vizitatori ai blogului despre cele mai tari laptop-uri – bineinteles fiind si cele mai scumpe.

Vorbeam de lucrurile alea fara sa ma gandesc ca in jurul nostru TOTUL merge tot mai prost. Iar astfel de electronice curand or sa ajunga SCIENCE – FICTION pentru o mare parte din populatie. Primii care au simtit vremurile de astazi sunt pensionarii deoarece ei depind direct de stat, probabil ca urmam si noi restul in scurt timp.

Iar intrebarea care imi vine in minte:

“Oare peste cativa zeci de ani, cand eu si restul celor de varsta mea vor ajunge la pensie o vom duce la fel de greu? Si daca da … de ce aproape jumatate de salar – din munca mea se duce catre stat ? Pentru ca sa traiasca un grup restrans de politicieni bine in ziua de astazi ? Jucandu-se Sim City cu realitatea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *