RCA-ul nostru cel de toate zilele

Probabil ca cei care sunt soferi si detin si o masina au aflat deja ca RCA-ul nu mai are acelasi pret pentru toata lumea, cei care au facut anul trecut din vina lor bineinteles accidente, au RCA-ul mai scump iar cei care au stat cuminti si nu au facut nici unul au RCA-ul mai ieftin.

Noul sistem electronic de a face RCA-uri elimina diversii “agenti” care stateau pe la colturi sau prin piete si faceau RCA-uri de mana pe capota masinii. Acum este necesar sa ai un calculator conectat la baza de date a firmei de asigurari, pentru a da reducerea cuvenita celor care nu au avut accidente, respectiv penalizarea celor care au avut si o imprimanta pentru a imprima pe o hartie tipizata asigurarea propriuzisa. Atentie orice asigurare facuta de mana dupa 1 ianuarie 2010 nu e valabila.

Si atunci daca va intrebati unde puteti face asigurarea va raspund ca direct la firmele de asigurari la sedii sau in centrele comerciale unde vedeti cate un ghiseu mobil dotat cu calculator, imprimanta etc.

Si acuma putina publicitate : P : Cine are nevoie de un RCA sau un CASCO la oricare din firmele ASTRA sau UNIQA (UNITA) poate sa imi dea de stire aici sau ma gaseste in cadrul minimarketului de la Str. Stefan Octavian Iosif, nr. 50 Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *