4 utilitare “Must Have” pentru computerul tau

Indiferent ca ai Windows XP, Vista sau noul Windows 7 mai repede sau mai tarziu te vei lovi de obisnuitele probleme caracteristice windowsului. Calculatorul merge greu, mai greu si bineinteles :P tot mai greu pana ce se ajunge la reinstalarea windowsului.

Cum sa nu ajungi la reinstalarea windowsului din 3 in 3 luni ?

Folosind o serie de utilitare o data pe saptamana sau cel putin o data la 2 saptamani care sa iti curete si sa iti optimizeze sistemul tinandul aproximativ ca dupa o reinstalare.

Ccleaner este un utilitar care curata fisierele inutile, fisierele temporare, registrii etc. pentru a optimiza sistemul si a ii mari viteza. Ccleaner nu se limiteaza doar la windows, el optimizeaza si alte aplicatii ca si: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Safari, Media Player, eMule, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip si alte cateva aplicatii.

Download Link Ccleaner (aplicatie complet gratuita)

Defraggler – utilitar care defragmenteaza un intreg hard disk sau doar un singur  fisier (ultima optiune il deosebeste de celelalte aplicatii de acest gen). Poate recunoaste si optimiza (defragmenta) partitii pe NTFS sau FAT32. Un Hard disk defragmentat mareste viteza unui calculator considerabil fata de un harddisk nedefragmentat.

Download Link Defraggler (aplicatie complet gratuita)

Recuva este un alt utilitar pentru cei care vor sa recupereze fisiere sterse, sau au pierdut date din calculator in urma unei defectiuni a sistemului. Printre altele poate sa recupereze fisiere de pe USB flash-uri, MP3 playere, iPod-uri, Camere foto si de pe cardurile de memorie.

Download Link Recuva (aplicatie complet gratuita)

Speccy este un utilitar de diagnosticare a sistemului care furnizeaza informatii detaliate despre componentele din calculatorul tau, de asemenea poti sa vezi in timp real temperatura de la procesor si de la placa grafica cat si gradul de incarcare a lor.

Download Link Speccy (aplicatie complet gratuita)

Toate aplicatiile sunt complet gratuite (nu cer un serial number exact cand iti e lumea mai draga ca sa iti arate rezultatele cum fac mai toate aplicatiile de pe net care la prima vedere sunt gratuite) si sunt compatibile cu Windows XP, Vista si Win 7.

Timpul pentru comentari a trecut.