De unde cumparam carti online?

Prea putina lume mai da atentia cuvenita cartilor tiparite si asta din cauza jobului, a pretului unei carti si poate din comoditatea de a se deplasa la o librarie a sta minute sau chiar ore intregi cu ochii in rafturi pentru a gasi un titlu pe placul lui/ei.

Pentru ca suntem in era informatiei librariile si-au facut magazine online, cateva din magazinele sau anticariatele despre care vb le-am insiruit jos impreuna cu descrierea lor.

 

ColtulColectionarului.ro – anticariat online, are carti incepand cu 3 RON, cartile sunt editii vechi. Site-ul este ideal colectionarilor si iubitorilor de arta care vor sa isi completeze o colectie mai veche sau care cauta carti ce nu se mai gasesc in librariile actuale. Categorii: Arta, Biografii, Carte Veche, Dictionare, Filozofie, Istorie, Literatura, critica, Medicina, etc.

Anticariat-Online.com – Un alt anticariat online in care  gasiti o serie de carti din toate domeniile la pret foarte redus – cartile nu sunt noi dar sunt in stare excelenta

Libris – este portalul online al librariilor St O Iosif situate in centrul Brasovului. Ofera prin portalul online acces la peste 20 000 de titluri de carte si muzica si are parteneriate cu peste 600 de colaboratori din tara si strainatate.

Nemira – este libraria online a editurii Nemira, editura care nu mai are nevoie de prezentare. Este cunoscuta in deosebi pentru titlurile din categoriile SF, Fantasy, Horror, Stintifice, Psihologie. De asemenea se gasesc si carti din domeniile roman de dragoste, plitiste, aventuri, urmor.

Portalul Nemira are in orice moment o sectiune cu titluri cu oferta speciala sau pachete de carti cu reducere 50%

Elefant – se afla printre cele mai mari librarii online din Romania si ofera aproximativ 40 000 titluri carti, 10 000 albume de muzica si 2500 de titluri de filme.

Adevarul Shop – peste 12 000 de carti de renume si mai mult de 5000 de CD-uri si DVD-uri cu muzica si filme.

Okian – este una dintre cele mai mari librarii online din Romania, cu peste un milion de titluri de carte profesională, educaţională şi beletristică, carți în limba engleză și română.

BookCity – ofera carti, muzica, filme si papetarie

Mistica – un altfel de librarie online, Mistica isi propune sa vanda carti care au ca subiect concepte filozofice, experiente practice si taine oculte esentiale in dezvoltarea personala si atingerea armoniei spirituale.

Publica – este magazinul online al editurii publica si ofera carti din urmatoarele domenii: management, marketing, economie, investitii, antreprenoriat, social
media sau stiinte sociale