Din seria GDI si cum sa ii furam pe altii

In seara asta am primit urmatorul comentariu la un post de pe acest blog in care imi exprim parerea persoanala despre GDI  (ATENTIE – nu imi impun parerea altora, fiecare este liber sa dea cu capul de pragul de sus)

“Pfff ma doare capul de cate pareri am citit despre cel GDI!!!
Pai sa vedem despre ce e vorba?Sistem de lucru piramidal,cu alte cuvinte ii fraieresti pe altii si te ajungi tu!Bun si ce e rau in asta?Oameni buni e in natura noastra sa ne furam caciula unul altuia!Ce vreti sa spuneti prin *excroci*?Hai sa fim seriosi,de cand nu mai e la moda in Romania hotia si excrocheria?Nu vreti sa faci *afacerea*?Foarte bine!Dar nu iti creea un blog ca sa iti dai cu parerea despre cum fura vecinul? :)))) Si inca ceva:daca trece pe aici un GDI-ist care a facut intr-adevar bani cu chestia asta sa ma contacteze la anaymilena@yahoo.com! Eu una m-am saturat sa ma fure toti ia sa mai prostesc si eu pe altii!!!Cu tot respectul!Milena”

Dupa cum se vede in comentariu Milena a surprins foarte bine afacerea GDI: “Sistem de lucru piramidal,cu alte cuvinte ii fraieresti pe altii si te ajungi tu!”.

Ce sunt foarte nedumerit (probabil ca sunt mai naiv asa din fire) este ca desi Milena zice: “Eu una m-am saturat sa ma fure toti” este gata sa inceapa si ea chestia asta si e foarte de acord cu a “prosti” pe cineva in folosul propriu.

Nu mai intru in detalii decat cu urmatoarea afirmatie: Atata timp cat Milena si probabil multi altii sunt gata sa fraiereasca pe oricine in folosul propriu ca de “de cand nu mai e la moda in Romania hotia si excrocheria” de ce ne-am astepta sa traim intr-o tara in care totul merge bine? Ce bunastarea incepe de la presedinte si de la guvern? Nuuuu, aia sunt produsul nostru, al societatii noastre pe care noi o modelam. Cand fiecare din noi o sa ne gandim sa facem un bine pe zi altora atunci va incepe sa fie bine si in jur.

Sa fiu eu naiv in gandire? Daca gandirea mea de pana acuma asta inseamna atunci imi doresc din inima sa raman asa toata viata. Si am sa ajut pe oricine atata timp cat imi sta in putere!

PS: Marilena draga daca te-ai fi uitat pe blog mai mult decat articolul despre GDI atunci ai fi vazut ca nu l-am facut special sa ma opun acestei mari afaceri. Aici gasesti multe lucruri care nu au nici in clin nici in maneca cu GDI sau cu cei implicati in asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *