In sfarsit Nexus One si in Romania

Mult laudatul Nexus One (primul smartphone facut de Google si produs de HTC) a aparut pe piata romaneasca. Gata cu modelele aduse din state, fara garantie si daca esti chiar “norocos” blocat pe ceva retele de a lor gen AT&T sau Verizon.


Ce are asa special? Odata ar fi versiunea 2.1 a sistemului de operare Android (bineinteles tot de Google facut).  Eu cunosc acest sistem de operare din pacate doar la versiunea 1.6 la prima mana pentru ca e instalat pe telefonul meu HTC Hero.

Androidul e realizat de Google pentru a populariza serviciile sale de Email, Alerte, Google maps si … cam tot ce gasesti pe google si poti folosi pe un PC normal acum ai posibilitatea de a le folosi si pe mobil. O aplicatie care o folosesc eu de multe ori de pe Android este Facebook si Yahoo messengerul (si nu in mod text ca si pe mobilele obisnuite).

Notite, icoane care le poti aranja pe ecran la fel ca si pe PC, si multe altele.

Revenind la Nexus One el a fost realizat ca un model de implementare a noului sistem de operare Android.

Era sa uit Android 2.1 si bineinteles Nexus One suporta wallpapere dinamice. Adica daca ai un walpaper cu o cascada chiar o sa vezi apa curgand. Misto nu?

Sa vb despre pret. Pe scurt in jurul a 2500 de RON. Unde ? La eMag. Vrei sa il cumperi sau macar sa tragi cu ochiul la mai multe poze? Click aici.

Timpul pentru comentari a trecut.