Motorola Aura Diamond un telefon de Aur

Imaginativa o domnisoara “bine”, o poseta de 5000 de Euro si … la un moment dat un sunet de telefon. Domnisoara scoate un telefon din geanta si spune: “Alo ?”

Si acum imaginati-va un telefon de 150 de Euro scos din aceeasi geanta de 5000 de Euro. Vi se pare ceva ciudat la povestea mea de mai sus? Din pacate multe doamne si domnisoare cu … fonduri peste limita omului obisnuit (cele ce isi permit o geanta de cateva mii de euro) uita unul din cele mai importante accesorii telefonul. Telefon care il scoti din geanta si il pui la ureche de fiecare data cand suna indiferent ca esti la o cina de afaceri sau la o iesire in club.

Odata cu aparitia lui Motorola Aura Diamond acest lucru sa terminat pentru ca … Aura Diamond nu este doar un telefon este o adevarata bijuterie.

Placat cu aur de 18 Karate, decorat cu 34 de diamante veritabile din care 30 sunt plasate in jurul ecranului. Mai trebuie sa spun mai mult?

Cat de greu este sa ai un astfel de telefon? De comandat este foarte simplu, de platit este mai greu. De ce? pentru ca valoare unui astfel de telefon ajunge la 10, 700 de RON.

In Romania este disponibil la eMag prin comanda online. Click pt detalii.

Timpul pentru comentari a trecut.