Fallout revine cu Fallout: New Vegas

Undeva pe la sfarsitul anului 2010 fanii jocului Fallout vor avea ocazia sa incerce noul joc bazat pe povestea postapocaliptica a lui Fallout 3.

De ce fac descrierea de mai sus?

Pentru ca si eu sunt unul din acei fani. Tin minte ca jucam jocul Fallout seara de seara si nu de multe ori am ocolit misiunile principale pentru a prelungi finalul lui.

Slide-ul de mai sus infatiseaza cateva screenshoturi din noul joc sper ca va plac si ca sa nu va dezamagesc am gasit si un video pentru voi.

Povestea:

In aceasta versiune personajul tau este un curier care transporta un pachet cu continut necunoscut. In drum spre New Vegas esti impuscat si lasat in mijlocul desertului. Jocul continua cand te trezesti intrun mic orasel unde personajul se reface dupa traumele suferite.

Misiunea jocului si a ta va fi sa aflii cine te-a impuscat, unde e si ce contine acel pachet misterios.

Facilitati noi:

  • Tovaras/insotitor (mult imbunatatit fata de cel din Fallout 3)
  • “Companion wheel” – cu ajutorul caruia poti sa controlezi tovarasul tau prin pictograme si nu prin meniuri complicate de text ca si in versiunea precedenta
  • Arme modulare – la care li se poate monta incarcatoare marite sau lunete – posibilitatiile devin incredibil de numeroase aici
  • Pe langa Karma va mai exista si un sistem de reputatie care va conta in contactul cu factiunile prezente in joc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *