BigBoysToy sau si oamenii maturi se mai joaca cateodata

Inca de cand am vazut cateva demonstratii cu un elicopter de jucarie prin Iulius Mall m-a atras ideea de a imi cumpara o astfel de jucarie. Pentru distractie doar.

Asa ca intr-o zi de plictiseala “dandu-ma” pe net cautand preturi la astfel de jucarii, am descoperit BigBoysToys.ro (sincer sa fiu primul lucru la care m-am gandit cand am vazut link-ul nu avea sub nici o forma legatura cu astfel de jucarii – dar … poate din cauza asta am si intrat).

Revenind la site acolo am gasit o serie de jucarii telecomandate de la clasicele masini de curse pana la elicoptere, barcute si chiar si un submarin teleghidat. Dar cea mai haioasa jucarie cu telecomanda de acolo era un sarpe.

Pentru cine are imaginatie sarpele telecomandat poate fi o sursa de distractie superba. (pacat ca nu existau astfel de jucarii cand eram in liceu :P – sau poate mai bine ca nu existau ca ajungeam cu nota scazuta la purtare )

Revenind la elicoptere printre modelele de pe site mi-a atras atentia unul de exterior (si nu vb de cele care incap in palma) ci de unul cu dimensiunea de 69,5 cm a elicei, 19 cm inaltime si 10 latime. Si ca sa va arat cam de ce e instare am pus pe langa poza luata de pe site si un film de pe youtube.

Si o informatie pt bloggeri, site-ul pe langa astfel de jucarii ofera si posibilitatea de afiliere. Inca nu stiu detalii despre comisoane dar imediat ce aflu mai multe am sa fac un update la post. Preturile afisate pe site sunt decente ceea ce inseamna ca se pot genera vanzari destul de mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *