eMag Grandprix- sansa de a pilota o masina adevarata de Formula 1

eMag lanseaza un concurs destul de atragator pentru iubitorii de viteza, Formula 1 sau de masini in general. Premiul (sau mai bine spus premiile pt ca sunt 12 la numar ) consta in a pilota una din masinile: Mini Cooper, Ferarri 360, Aston Martin, Formula Ford, Formula 3 si Formula 1 pe circuitul de la Lancashire din Anglia.

Concursul se adreseaza catre clientii eMag care cumpara produse de cel putin 100 de RON. Astfel pentru fiecare 100 de RON din comenzile tale primesti o sansa (ex. la un laptop cumparat in valoare de 2600 RON ai 26 de sanse).

2 din cele 12 premii se adreseaza strict afiliatilor profitshare (cei care sunt inscrisi in campania ProfitShare prin care primesc comisioane din intermediarea vanzarilor de produse eMag) – ei nu trebuie sa cumpere ci sa genereze profituri astfel ca pentru fiecare profit de 100 de RON se primeste o sansa de concurs.

Ce pot sa zic decat bafta la toata lumea si lasati-mi si mie un loc :D .

Pentru concurs click pe eMag.ro si …

PS. Nu uitati dupa ce va faceti cont pe eMAg (pt cei care vor sa se inscrie desigur) sa faceti si inscrierea in concurs altfel nu intrati la tragerea finala. :D

Timpul pentru comentari a trecut.