Team building la Softvision

Desi sunt angajat la Softvision de peste 2 ani acesta e primul Team building la care am participat organizat de departamentul din care fac eu parte. (nu pt ca nu s-au organizat ci pt ca distanta dintre Cluj si Timisoara este destul de mare si de multe ori a fost greu sau imposibil sa ajung la timp)

Revenind la Team Building, plecarea sa facut de la sediul firmei cu directia Maguri Racatau cabana La Ionel. Ajunsi pe la ora 7  dupa masa nu a trecut mai mult de 2 – 3 ore pana la:

Daca va uitati bine primele 3 lazi sunt goale. Doar nu credeati ca a fi angajat la o firma de soft este si sinonim cu “tocilari” care nu stiu sa vb decat despre soft, surse de cod, calculatoare etc.

Din pacate in team buildingul acesta vremea nu prea a tinut cu noi (sambata a cam plouat si ne-a cam stricat planurile) dar totusi am reusit sa participam cu totii la un concurs de tras cu arcul.

Si cu ocazia concursului trebuie sa il felicit pe colegul meu Razvan pt cel mai bun arcas . (sa fie norocul incepatorului ???? )

Sa nu uit focul de tabara care a fost extraordinar.

Si un colaj de filme (scuzati calidatea, dupa ce camera telefonului nu prea e grozava si eu nu prea am talent artistic a mai venit si dragutul de Youtube si a mai stricat calitatea imaginii)

THE END (pana data viitoare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *