5 minute la stirile de dimineata

Astazi cat timp am baut cafeaua de dimineata am aruncat si eu un ochi la TV la stiri.

Prima stire. Mircea Badea a refuzat postul de Prim Ministru in eventualitatea in care Dan Diaconescu de la OTV ar ajunge presedintele Romaniei.

COME ON!!!!!

Dan Diaconescu Presedinte? Constitutia noastra ar trebui sa contina un subpunct in care sa fie o amenda sau ceva pentru prostie. (nu sti despre ce vb? click pe articolul din libertatea.ro vedeti mai jos un fragment din el)

Dan Diaconescu a declarat sâmbătă, într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, că a vorbit cu preşedintele Băsescu la telefon după ce a fost eliberat din arest”

“După ce ies din puşcărie, îi telefonez domnului Traian Băsescu. «Sunt viitorul preşedinte», i-am spus eu. Dânsul a râs şi mi-a răspuns: «Sunt actualul preşedinte ». I-am zis: «Dle preşedinte, de ce să aşteptăm până în 2014? Să facem de acum predarea-primirea la Cotroceni». Dânsul a râs şi a spus: «Ştii ceva? Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, ai avea o şansă »”.

Si cata dreptate are Basescu aici. In tara asta se voteaza doar pe smecherie nu pe competenta. Daca l-am avea presedinte pe Diaconescu atunci sigur am gasio pe Elodia (ca punem si SRI-ul la treaba – poate nu sau analizat chilotii aia destul de bine)

A doua stire: Un ziar din Marea Britanie lauda actiunea ministrului Elena Udrea pentru gestul de a da pantofi cu toc deoarece ziaristul spune ca “simbolizeaza revenirea in umanitate”

NO COMMENT !!! (cu exceptia ca cizmele de cauciuc ar fi fost mai potrivite si mai ieftine)

Iar a 3-a stire care mi-a atras atentia: Note mici la examenul de titularizare pentru profesori.

Aici nu mai zic NO COMMENT. (ATENTIE nu ma refer cei care sunt titulari ci cei care sunt suplinitori si an de an dau examene pentru a primi un post)

Nu pot sa inteleg cum e posibil ca un profesor sa ia note de 6, 7 si 8 si sa spuna ca a fost greu. Oamenii astia ar trebui sa stie suficient ca elevi lor sa aiba sansa sa ia note de 10. In conditiile astea poate cineva sa blameze un elev ca nu a luat bacul sau alt examen atata timp cat profesorul lui nu e instare sa ia nota peste 8?

Cum am spus si mai sus Suplinitorii acestia nu ar avea voie sa predea in nici o scoala. Si acum poate se intelege de ce am ajuns la o astfel de societate unde fiecare fura, inseala, ia mita, galeti in diverse culori pentru un vot si altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *