Intors din vacanta

Nu am mai scris demult pe blog de … o saptamana. Nu am mai scris pentru ca am fost plecat in vacanta in Brasov. Am sa revin cu mai multe despre asta.

Iar cateva raspunsuri scurte pentru mesajele trimise de cititori:

Anno1777.com este deocamdata oprit pentru mentenanta. Din ce am auzit (zvonuri) pe 1 se da iarasi drumul. For aparea inca cateva tari si Republica Moldova printre ele.

Pentru cei care au scris in legatura cu setarile de routere wireless imi cer scuze nu am intrat saptamana aceasta pe internet dar imediat ce am sa ma documentez pentru problemele lor am sa revin cat de repede cu raspunsuri. (PS. Legat de acest subiect am facut un blog nou step-by-step.ro inca este in lucru nu veti gasi mai nimic acolo dar vor aparea multe tutoriale la obiect si sper ca si clipuri cu tutoriale, in acest sens astept chiar si colaboratori).

Pentru cei care imi tot cer schimb de link-uri. In blogroll am sa las doar link-urile reciproce de la site-urile care au cel putin PR 2 si sunt vizibile in zona meniului sau in footer pe toate paginile site-ului. Pentru ceilalti voi crea o pagina unde am sa public si alte link-uri dar am sa incerc sa le sortez dupa categorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *