Ultimele Zile la Softvision …

La 1 august sunt liber de contract.

De ce? Ei spun ca nu mai sunt proiecte iar noua certificare ISO nu da voie conexiunilor VPN din cauza posibilelor brese de securitate. Din pacate eu lucram in alt oras decat sediul firmei si VPN-ul era singura modalitate de a imi lua task-urile zilnice sau codul pe care lucram. (probabil urmatoarea certificare o sa ceara deconectarea calculatoarelor de pe internet)

Apropo parca am auzit eu ceva de o chestie numita SSL si cica cripta ea conexunile. Hmmm … sa fi fost in vreun episod Star Trek? Mai mult ca sigur …

Revenind pe “Planet Earth” in 2010

O astfel de veste nu pica niciodata bine dar optimismul meu imi spune ca: “fiecare sut in fund e un pas inainte”.

Sa vezi acum cata alergatura, scrie cv-uri, cauta firme, fa cercetari pe la colegi si fosti colegi poate or sti unu din ei ceva despre firmele alea (de bine, de rau), mergi la interviuri peste interviuri.

Vai ce imi plac intrebarile de genul: “Numeste-ti 5 puncte tari si 5 puncte slabe” sau “Ce crezi despre firma noastra” (de parca sti mare lucru, si ce ai putea sa zici – “am auzit ca la voi se lucreaza cum lucrau negrii pe plantatie” – cei de la Continental stiu bine la ce ma refer)

Orice ar fi, capitolul Softvision a ajuns la sfarsit iar pana la jumatatea lunii viitoare probabil ca o sa imi iau un concediu prelungit. Noroc ca am pus deoparte ceva banutzi pentru concediu.

Uff ca nici vara asta nu ajung unde vreau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *