Avertisment de la Youtube pentru ca faci reclama gratuita

Zile trecute am gasit mai multe Reclame Haioase care mi-au placut asa de mult incat le-am pus pe YouTube si le-am inclus intr-un post.

Una din ele era la parizerul Parizaki de la Ifantis. (cel cu maimutoiul ala verde care sare de nebun si canta)

Surpriza dupa ce le fac reclama gratis primesc warning de la Youtube cum ca as fi inclus un material care are Copyright. (vezi mai jos printscreenul).

Acuma nu am pregatire in marketing dar asa dupa logica mea cand cineva ia reclama ta pentru care tu ar trebui sa platesti bani grei sa ajunga la TV, ziare si pe internet si o pune pe un site gratuit si fara nici o alta obligatie din partea firmei de ce fratele meu pui copyright pe ea in sensul ca nu poate sa ti-o difuzeze nimeni.

Da e ea haioasa (pentru unii), da pune copyright sa nu iti foloseasca nimeni sonorul sau parti din reclama dar cand o prezinti integrala nu baga omu in c**** ca de si tu castigi de acolo. Eu nu am decat vreo cativa oameni in plus tu vinzi parizeru.

Asta iti e si cu firmele astea cum e Ifantis au oameni de valoare care le condu ca … si restul care ne conduc si au “valoare”.

PS. Daca ma insel cu ceva oricand ascult si parerea altora !!! (ar fi interesant vreunu de la iFantis de la PR sa isi dea si el cu parerea)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *